2777
2789
عنوان

حاملم ولی نمیخامش

471 بازدید | 61 پست

بچه اولم ۱۸ ماهه است، دیروز تستم مثبت شد، قرص خریدم ۲۵۰۰ سقط کنم ولی واقعا دو دلم، تروخدا یه چیزی بهم بگید پشیمون بشم. 

شماتت و بددهنی نکنید لطفا، اصلن توانایی نگه داری از دوتا بچه ندارم، کمکی ندارم شوهرم همش سرکاره، از اونطرف هم پسرم خیلی شیطونه میترسم باعث بشه کمبود پیدا کنه اینقدر زود عضو جدید داشته باشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

درد اون قرص وحشناکه ...تجربه داشتم که میگم

در ثانی نکشش لطفا مطمعن باش همبازی بچت میشه ولی فرصت زندگی نگیر ازش🥲

بعدا هم مراقبت کن دیگه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

حکمت خدا در این بوده عزیزم. اوایلش سخته واقعا اما یه یچه هم خودش سخته عوضش دیگه بزرگ شدن راحت نیشی. من خیلیا دیدم با همین فاصله بچه دار شدن اوایل سخت بوده اما خیلی راضی بودن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

سقط دردش و استراحتش کمتر از زایمان نیس تازه ب این فک کن اگه دیگه هیچوقت باردار نشی چی و اینکه باید سفت و سخت جلوگیری میکردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

من باشم نگهش میدارم واقعا..هم اینکه سقط عوارض داره هم بچت اونقدراهم کوچیک نیست تا اون بدنیا بیاد دوسالش میشه دیگه

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

بخدا من الان آرزومه ده تا بچه قد و نیم قد پشت هم شیر به شیره داشته باشم😭😭تو رو خدا این کارو نکن 

اون بچه آرزو من و هزارتا زن دیگس یه بار برو مرکز ناباروری میفهمی خدا چقدرررر دوست داره و چه لطفی در حقت کرده😭😭

تو رو خدا  مراقبش باش الهی خدا جفت جوجه هاتو حفظ کنه برات

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
واقعا چرا درست جلوگیری نمیکنید.....الان چی بگیم....

باورت میشه با جلوگیری اومده؟؟ اصن ما رابطه خاصی نداشتیم، شاید از یک قطره اسپرم بیرون از واژن به وجود اومده. 

2810