2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اندازه جنین رو چقدر زده هفته چند هست؟

هفته ۷ 

تا ۶ همه چی خوب بود حتی دکتر گف قلب داره تشکیل میشه و بنظرم ضربانم داره ولی یه هفته دیگه بیا مطمین شیم

۷ رفتم کلا همه چی بد بود 

پروژسترونو بیشتر کرد و سونو برا هفته ۸ داد 

هفته ۷ تا ۶ همه چی خوب بود حتی دکتر گف قلب داره تشکیل میشه و بنظرم ضربانم داره ولی یه هفته دیگه بیا ...

اگر توقف رشد زده که معمولا رشد نمیکنه منم تو این شرایط بودم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
متاسفممیتونم بپرسم چطور سقط کردید راحت بود یا سخت؟

عزیزم حکمت و قسمت خدا بود 

من شرایطم سخت بود 

اولش همسرم کرونا دلتا گرفت تستش مثبت شد من از ناراحتی افتادم لکه بینی رفتم دکتر برام سونوگرافی نوشت توقف رشد زد بعد دکتر شیاف داد گفت بزن شاید موند و قلبش تشکیل شد دو هفته تو همین حالت بود سه چهار بار رفتم سونوگرافی نشد دکتر برام کورتاژ نوشت رفتم آزمایش‌های قبلش رو بدم خودم هم کرونا مثبت شدم و دیگه بعد ۱۷ روز با مقادیری زعفرون و زرشک خوردن سقط شد ۸ ساعت درد کشیدم و ...

درد روحیش اگر عاشق بچه باشی خیلی سنگینه راستش سه سال و دو ماه گذشته هنوز میگم کاش بود و...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

کاش یکی ادمو تو این شرایط درک میکرد خیلی حس بدیه اومدم به امید اینکه یکی بگه تجربه مشترکی داشتم باهات این روزا میگذره نگرون نباش بعدش همه چی درست میشه اما ۷۰ تا بازدید میخوره همه راحت رد میشن از کنارت 😕ممنون از دوستانی که جواب دادن 

عزیزم حکمت و قسمت خدا بود من شرایطم سخت بود اولش همسرم کرونا دلتا گرفت تستش مثبت شد من از ناراحتی اف ...

خیلی خیلی متاسفم میفهمم دارم همین دردو میکشم خداروشکر الان سلامتید ممنونم از شما

خیلی خیلی متاسفم میفهمم دارم همین دردو میکشم خداروشکر الان سلامتید ممنونم از شما

الهی بهترین ها پیش بیاد براتون و از ته دلم و قلبم میخوام خدا معجزه کنه که براش کاری نداره ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو