2777
2789
من دوران دوستی با همسرم اوایل کسی نمیدونست ولی جدی شد مادرم و دوتا خواهرام میدونستن ولی از قرارههامو ...

اوخی😂

چقدر طول کشید رابطه‌تون جدی شد؟ از اول گفته بود قصدش ازدواجه؟

من واقعا نمیدونم کی ازش بپرسم واقعا قصدش چییه

همونی که خیلی نایسه هستم😌
گفتنش واقعا سخت و ریسکیه ولی نمیشه که همش دروغ گفت

نقصیر خودشونه که آدم نیستن ....

ولی شما اگه به طرفت دیگه اطمینان نسبتا بالا داری بگو بنظرم چون بعضی مامانا اینطورین که بهشون میگی بعد دو روز دیگه کات میکنی همش سرکوفت ات رو بهش میزنه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نقصیر خودشونه که آدم نیستن ....ولی شما اگه به طرفت دیگه اطمینان نسبتا بالا داری بگو بنظرم چون بعضی م ...

ارههههه اینم یکی دیگه از نگرانیامه چون اهل سرکوفت زدنه

از طرف هم مطمئن نیستم😂

همونی که خیلی نایسه هستم😌
اوخی😂چقدر طول کشید رابطه‌تون جدی شد؟ از اول گفته بود قصدش ازدواجه؟من واقعا نمیدونم کی ازش بپرسم واق ...

بعد ۵ ماه خواست ک رابطمون جدی بشه و خانواده در جریان باشه 

ولی خود رابطمون ۸ سال طول کشید چون خانواده من راضی نمیشدن بخاطر اینکه همسرم از یه شهر دیگ بود تا بتونه خونه بخره شهر ما و خانوادمو راضی کنه یه ۸ سالی طول کشید 

البته ما تو ۱۸ سالگی آشنا شدیم و ۲۶ ازدواج کردیم سنمون هم کم بود بخاطر همین خودمونم عجله نداشتیم 

2805
چقدر خوب من واقعا نمیدونم یه مامانم بگم یا نه ... اگه نگمم خودم این وسط اذییت میشم چون دیگه فقط تا ی ...

به مامانا بگی به هرحال یکم اذیتو دارن هی میخان سرک بکشن هی تیکه میندازن بهت من اوایل همه چیو میگفتم ولی الان دیگه نه سعی میکنم جزییات خصوصی رابطمونو نگم و رابطه اون و مامانمو باهم خوب نگه دارم چون بینمون بحث هست خودمون یادمون میره اطرافیان تا ابد یادشون میمونه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌