2777
2789
عنوان

بهم محل سگ نمیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 148 پست

عزیزم همیشه زیبایی دلیل نمیشه که همه بیان طرفت من یه دختر میشناسم به جرئت میگم الهه زیباییه با احترام فراوان هیچوقت به گرد پاش هم نمی‌رسید اینو من نمیگم همه میگن ولی هیچ پیشنهادی بهش نمیدن چون خیلی سر به زیره و کاری به کسی نداره و خیلی هم با اخلاقه

۴ پارتنر داره

آره دلیل دوم ک گفتم میخاد سرد بشی چون پارنتر داره 

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ممکنه با کسی باشه؟شاید همجنسگراس؟؟؟؟دلیل دیگه ای نداره منو نخواد

عزیزم اعتماد ب نفس خوبه ولی ن دیگه در این حد ک خودتو کامل ترین بدونی و چون طرف محلت نمیده بهش انگ همجنسگرایی بزنی. فقط زیبایی ظاهر ملاک ی رابطه نیست 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
اون یه نفر هر کی که باشه قطعا من ازش بهترم.

شاید برا همین اخلاق خودشیفتگیت بهت میخنده روشو میکنه اونور

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

خندش چی میگ پس

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

2810