2777
2789
عنوان

فشار خون بالا و بارداری

65 بازدید | 17 پست

خانوما من قبلا سابقه فشارخون بالا داشتم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم 26 سالمه سابقه ژنتیک هم نداریم   یهو ی روز سردرد  شدید داشتم رفتم بیمارستان فشارم 16 بود رفتم متخصص قلب اکو دادم نوار قلب گرفت همچی اوکی بود ازمایش ادرار و ازمایش کلی دادم هیچ مشکلی نداشتم دکتر قلب گفت ممکنه برای قرص جلوگیری ک چند سال خوردی اینجوری شدی گذاشتم کنار ال دی رو با داروی فشار فشارم تنظیم شد کم کم قرص رو قطع کردم فشارم 12 رو 8 اومد الان دوماهه باردارم دوباره همونجوری شدم چند روزه فشارم بالا میره 13 14 15 سردرد خیلی بدی دارم بعدازظهر باز نوبت گرفتم برم دکتر حالا مشکلم بچس

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
شوهرم میگه برو بنداز بچه رو اینجوری فشارت بالا میره بچه ناقص به دنیا بیاد چی خیلییییی نگرانیم

توروخدا نظر بدید من خیلی نگرانم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شوهرم میگه برو بنداز بچه رو اینجوری فشارت بالا میره بچه ناقص به دنیا بیاد چی خیلییییی نگرانیم

اینم شد راه حل؟؟؟؟

این همه مادر باردار فشار خون بالا دارن

میری دکتر دارو میخوری

چکاپ منظم داری

علائم هشدار رو هم از دکترت بپرس

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ن بابافقط تحت نظر دکتر باش، نمک و چربی هم تا جایی ک میشه از غذات حذف کن، استرسم نداشته باش

الان بهم گفتن برو متخصص داروی فشار خون بخور کنترل میشه 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
از کارو زندگی افتادم تموم اعصابم داغونه اصلا چرا فشارم یالا میره سر بچه اولم 11 رو 7 بودم همش

هر بارداری فرق میکنه، قرار نیست با بارداری قبلی خودتو مقایسه کنی، خیلیام قندشون بالا میره و هزار تا مشکل دیگه.

ولی در کل حتما با دکتر مشورت کن

اینم شد راه حل؟؟؟؟این همه مادر باردار فشار خون بالا دارنمیری دکتر دارو میخوریچکاپ منظم داریعلائم هشد ...

نمیدونم خودمم داغونم هنوز سونو قلب هم نرفتم خیلی نگرانم خیلی الان دو روزه سردرد دارم یکسره

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
هر بارداری فرق میکنه، قرار نیست با بارداری قبلی خودتو مقایسه کنی، خیلیام قندشون بالا میره و هزار تا ...

واقعا عادی هست تو هفته 7 فشارم اینقدر بره بالا

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

شوهرت بچه نمیخواد دنبال بهانه است

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم خودمم داغونم هنوز سونو قلب هم نرفتم خیلی نگرانم خیلی الان دو روزه سردرد دارم یکسره

منم از ۷ هفته داروی فشار رو شروع کردم

نمیگم سخت نیست، ولی مسئله غیرقابل حل شدن هم نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
شوهرت بچه نمیخواد دنبال بهانه است

ن بابا اول من گفتم نمیخام زمانی ک ازمایش مثبت شده بود اون با من دعوا ک چرا نمیخام و فلان الان چند روزه خودش میبینه فشارم بالا میره خیلی نگران شده میگه خدای نکرده ناقص میشه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

عزیزم خواهر منم فشار خون داشت کل بارداری

درسته با دارو کنترل میکرد اما بازم بالا میرفت

بچه با وزن کم دنیا اومد

یکی از دوستامم دو قلوهاش به خاطر فشار بالا ۷ ماهه دنیا اومدن

زیر نظر متخصص قلب درست حسابی برو باش

2810