2777
2789

سلام دوستان بیاین راهنمایی کنید 

تا ارشد شیمی خوندم بعد مدتی در آزمایشگاه فعالیت کردم خوشم نیومد فهمیدم راهم رو اشتباه انتخاب کردم بعد رفتم سراغ زبان البته از 16سالگی زبان رو میخونم ولی نه مستمر برای همین پیشرفتم کمی کند بوده ولی نسبتا علاقه بیشتری دارم چون شیمی باید فیزیک و ریاضی هم خوب باشه که حرفه ای بشه تدریس کرد و من اصلا علاقه به محاسبات ندارم!!!! توزبان و شیمی هر دو شاگرد دارم  ولی تدریسم تو زبان که بتونم کاملا مسلط باشم قوی نیست و مجبورم به سنین پایین تدریس کنم که ساده تره ولی فکر میکنم شیمی رو بهتر میتونم تدریس کنم چون تسلط بیشتری دارم حالا موندم تو دوراهی که تمرکز بذارم زبانم رو قوی تر کنم یا برم سراغ شیمی؟؟  واقعا زمان انتخاب رشته همینطوری فقط بی علاقه انتخاب کردم لطفا کنکوری ها از همون ابتدا تکلیف خودتون رو مشخص کنید  و میخوام فقط یکیش رو پیش برم و توش حرفه ای بشم نه اینکه تو هردو معمولی باشم اگر تجربه ای دارید بفرمایید ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.