2777
2789

با امضاتون کمک کنید کارزارش کامل بشه تا صداش شنیده بشه  ای دی پیجش هست.

همکلاسی دخترش که ۱۵ سالش بوده میاد خونه اینا وقتی که مادر خونه نبوده به بهانه تمرین و درس میزنه دختر این خانوم ک‌اینم ۱۵ سالش بوده و برادرش که ۸ سالشه رو با ضربات چاقو میکشه و حالا چون سن قاتل کم هست براش رای صادر شده وثیقه بذارن تا سن قانونی برسه و دوباره پرونده شو بررسی کنن

عکس قاتل و داستانشو همه چی تو پیجش هست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عزیزم اینجام ماداریم طرف زیر سن فانونی بود ولی میزارن تا۱۸سالگی بعدش اعدامش قراره بکنن باوثیقم ک ازاد شده واقعاعجیبه یه قاتل باوثیقه اخخ

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه اوه، چرا این کارکرده،

مشخص نیست احتمالا یه حسادت بچگانه به‌ دوستش هنوز اعترافات خود قاتل رو‌ نگفتن ولی در هر صورت قاتل هست و حضور دوباره ش تو جامعه خیلی بده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

2805
عزیزم اینجام ماداریم طرف زیر سن فانونی بود ولی میزارن تا۱۸سالگی بعدش اعدامش قراره بکنن باوثیقم ک ازا ...

اره واقعا نمیدونم رای این قاضی ها چطوریه اصلا عادلانه نیست