2777
2789

کیا این حسو تجربه کردن بعد زایمان؟چیکا کنم گرم بشم؟دلم برای شوهرم میسوزه طفلک همش میگه کنارتم نگران نباش درس میشه ولی من هنوز نتونستم از جلو باهاش رابطه داشته باشم!فقط ب طرق دیگ ارضا میشه طفلک .خیلی نگرانم میشه از تجاربتون بگین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی که همیشه صدامو شنید🫀🫂
طبیعی هست تا یه مدت ولی چرا نمیتونی ؟؟؟چه مانعی هست ؟؟

سرد شدم دیگ مانعی ک نیس بعد زایمان طبیعی ترمیم هم کردم ازون هم میترسم ولی کلا هم سردشدم اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری سرد بشم!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرد شدم دیگ مانعی ک نیس بعد زایمان طبیعی ترمیم هم کردم ازون هم میترسم ولی کلا هم سردشدم اصلا فکرشم ن ...

شروع کنید به رابطه داشتن .حست برمیگرده .

من هم تجربه کردم این سرد شدن را ولی زود خوب شد .ما تعطیل نکردیمش اصلا 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
2805

طبیعی هست تا یه مدت

خون زیاد رفته بلاخره سردی غالب میشه

باید یه مدت خیلی زیاد باهات پیش نوازی کنه بدون دست زدن به نقطه حساس. طولانی بشه حست روشن میشه اونوقت خودت میخوای. بعد یه مدت هم دست نزده بهت میخوای

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
شروع کنید به رابطه داشتن .حست برمیگرده .من هم تجربه کردم این سرد شدن را ولی زود خوب شد .ما تعطیل نکر ...

ماهم تعطیل نکردیم ولی اصل کاری رو میترسم شوهرمم میگ هروقت امادگی داشتی منم هی میگم فردا هی میگم پسفردا نمیدونم کی امادگیه پیدا میشه!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماهم تعطیل نکردیم ولی اصل کاری رو میترسم شوهرمم میگ هروقت امادگی داشتی منم هی میگم فردا هی میگم پسفر ...

نترس عزیزم .

ژل لوبریکانت بخر چون ممکنه خشک باشه یکم .اصلا سخت نیست

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
پس یه هفته دیگه صبر کن

وگرنه از روز ده شوهرم هی میخواست. رابطه هم داشتیم ولی خب اون ارضا میشد من نه ارضا میشدم ها ولی سرد بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40