2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بارداری قبلیم بعد یک هفته الی ۱۰ روز که عقب انداختم بی بی چک کامل مثبت شد

وااااااقعا

پس این که زدم سرنوشتم نشون نداد اگر چند روز دیگه خبری نبود دوباره میزنم 

آخه میگم لکه بینی دیدم کمردرد داشتم به بو حساسیت پیدا کردم سوزش معده دارم ضعف و سرگیجه 

اقدام نبودم اما قشنگگگگ حس کردم باردارم 

اینقدر گرمی خوردم خبری نشد تست منفی شد

2805
وااااااقعاپس این که زدم سرنوشتم نشون نداد اگر چند روز دیگه خبری نبود دوباره میزنم آخه میگم لکه بینی ...

نمیخوام‌ امید الکی بدم فقط دارم تجربه خودم رو میگم که تازه بعد ۵ روز عقب انداختن بی بی چکم هاله انداخت تقریبا بعد ۱۰ روز هم مثبت شد پس صبر کن عزیزم انشاا... هرچی دوست داری همون بشه

نمیخوام‌ امید الکی بدم فقط دارم تجربه خودم رو میگم که تازه بعد ۵ روز عقب انداختن بی بی چکم هاله اندا ...

عزیزم فکرش افتاد به سرم کلی گریه کردم 

اما حقیقت وقتی منفی شد خیلی ناراحت شدم 

حتی از صبح دارم فکر میکنم کاش مثبت میشد 

کاش اینقدر سخت نمیگرفتم 

پسرم چهار سالش خوبه بزرگه 

عزیزم فکرش افتاد به سرم کلی گریه کردم اما حقیقت وقتی منفی شد خیلی ناراحت شدم حتی از صبح دارم فکر میک ...

عزیزم نگران نباش توکلت به خدا باشه بگو هرچی صلاح خودم و پسرم و همسرمه همون بشه

عزیزم فکرش افتاد به سرم کلی گریه کردم اما حقیقت وقتی منفی شد خیلی ناراحت شدم حتی از صبح دارم فکر میک ...

مگه دیروز آزمایش بتا ندادی مثبت شد پس دیگه نگران چی هستی خانوم گلی

شک نکن مثبت چون اگه منفی باشه هر چقدرم بمونه مثبت نمیشه

ن بابامنم همینجوری برام پیش اومدولی منفی بودهمچی 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند