امروز اومد خونم بعد یکماه، بهم گفت عروس میبینم داری تپل میشی و قرصی چیزی میخوری نکنه منظورش قرص اعصاب بود، حالا من کلا 4 کیلو اضافه کردم و زیادم مشخص نیست، نمیدونم چرا نمیخاد ببینه من یکم دارم وزن میگیرم، کلا الان 62 کیلو ام با قد 165 زیاد هم چاق و اینجور نیستم😐
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یاد خودم افتادم، دخترم بدنیا اومدنی ماشالله بالای ۴ کیلو بود و تپلی بود، البته الان برعکس لاغر شده
بعد همسرم زنگ زد به مادرش خبر بدنیا اومدن بچه رو بده و از ذوقش وزن بچه رو هم گفت، اونم گفت اینقدر زنت تو بارداری خوروندی که بچه اینقدر چای بدنیا اومده 😂😂😂
بابابخداماعروسا منتطریم مادرشوهر یه حرفی بزنه جبهه بگیریم شاید ب شوخی گفته حالا ب خدااگ مادرخودمون ه ...
نه آخه میدونی چجوری بود طرز گفتن و ایناش فرق میکرد، قبلا هم بهم گفت موهات زرد کردی عین سگ شدی ولی من به دل نمیگیرم همینجوری میام اینجا ببینم کسی هست مادرشوهرش مثل من باشه یا نه
نه آخه میدونی چجوری بود طرز گفتن و ایناش فرق میکرد، قبلا هم بهم گفت موهات زرد کردی عین سگ شدی ولی م ...
ببین ازمادرشوهرمن بخداعفریته ترنیست بشینم برات تعریف کنم گریت میگیره ولی من یه مدته دایورتش کردم ارامشم بیشتر شده توهم همینکارو کن ولی خدایی چقدربیشوره بهت گفت موهاتو