2777
2789
عنوان

ذات ادما تو قیافشون معلومه

561 بازدید | 50 پست

خیلی وقتا 

یه ادم خیلی داغونی دیدم عقب مونده بود انگار 

خجالت کشیدم کنارش باشم 

صحبت کاری بود

ولی خودم سرزنش کردم گفت قضاوت نکن آدما رو دلم سوخت

همون ادم بدترین ادمی بود که تو کل زندگیم دیدم

خیلی اعصابم خورد شد ولسه ضربه ای که بهم زد

اما گفت خدا خودش زده اینو من دیگه چیکار کنم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

یه رمان انگلیسی هست دورین گری درمورد مدریه که کارای بدی که میکنه چهرش ترسناک تر میکنه 

این همونه دقیقا

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
کاااااملا مخالفمبعضی ها چهرشون به دل نمیشینه ولی وقتی باهاشون هم کلام میشی میبینی گوهر درونی دارن

نه این فرق داره از یه زشتی دیگه صحبت میکنم

دقیقا و این موضوع کوچکترین ارتباطی   به زشتی خوشگلی هم  نداره حالت چشم ها و حسی که از صورت طرف میگیری ذاتشو برملا میکنه  مادربزرگ من میگفت اعمال ادما میاد توصورتشون 

این اعمال نیت قلبیشونه والی اصلا ارتباطی به مذهبی بودن نبودنشون هم اتفاقا نداره بعضی به ظاهر مذهبی ها نگاهشون میکنی بدنت میلرزه بعد یکی که معمولیه میبینی نگاش میکنی قلبت اروم میشه زن و مرد هم نداره 

هرکس باید خودش تجربه کنه تا به این واقعیت برسه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
دقیقا و این موضوع کوچکترین ارتباطی به زشتی خوشگلی هم نداره حالت چشم ها و حسی که از صورت طرف میگیر ...

من واقعا به این رسیدم 

من با آدمایی که خوشگل نیستن کاری ندارم به قول شما اون حالتی که چشمشون داره حسی که میدن

منم اینجوری فک میکنم ولی گاهی میگم من ک خودم میدونم ادم بدی نیستم قطعا کسایی هستن ازم خس خوب نگیرن پس قرار نیست چون اونا حس خوب نکرفتن ینی من واقعا بدم ...پس برعکسشم صادقه قرار نیست من از هرکی حس بد گرفتم اون اوم بدیه...شاید فقط روحمون ب هم نمیخوره

منم اینجوری فک میکنم ولی گاهی میگم من ک خودم میدونم ادم بدی نیستم قطعا کسایی هستن ازم خس خوب نگیرن پ ...

نمیدونم ولی من به حس ایمان آوردم ادما حس میکنن 

چرا نگرفتم

منظورمو؟

منم از چهره دو نفر قبل از این که بشنامشون بار منفی گرفتم واقعا دوست نداشتم حتی در حد سلام باهاشون هم کلا بشم بعدش فهمیدم یکیش دزده متاسفانه یکی فتنه عالمه همه ازش بیزارن

ولی خدایی من از هرکی خس بد گرفتم درستم درومده

برای منم شاید حس ششمه نمیدونم

2810