2777
2789
عنوان

عکس مانتو میزارم بگید برای چه سنی خوبه 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نه اینا مناسب خانوم های مسنه

دقیقا خرف ماست به خواهرم میگم من ۳۲سالمه واقعا خجالت میکشم این مدلی بپوشم ،میگه تو بی کلاسی و نمیفهمی😁.

خدایا شکرت که الان داره میبینه .الانم دیگه نمیدونه چی بگه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

تیپ ۳۰ به بالا ها ندیدین ؟😃

دیدم بابا 🥹منظور 30 بالا یعنی مناسب چهل پنجاه 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

اگه همیشه اهل خرید نیست و میخواد یچیزی بخره که همه جا بشه پوشید این بدنیست ولی اگه می‌تونه تنوع بده ...

کلا مشکی مجلسی میخاد ولی این مناسب نیست .الان تو مغازه گیر داده اینو بگیریم ،منم میگم نمیشه بدش میاد 😕

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

دیدم بابا 🥹منظور 30 بالا یعنی مناسب چهل پنجاه

خداروشکر فهمید دیگه .الان میگه خوب شد نگرفتم ،سه میلیون پول بدی که شبیه پیرزنا بپوشی 🫤🤦

والا ۴۰ ساله عمرا ازین چیزا بپوشهمادرشوهر من بالای ۶۰ هس،،ازین شیکتر میپوشه ،محجبه م هست

مونده ب سلیقه ها دیگه 

من خیلی ها و دیدم 

حتی خانم 30 ساله هم پوشیده 

متفاوت هستن سلیقه ها 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

خداروشکر فهمید دیگه .الان میگه خوب شد نگرفتم ،سه میلیون پول بدی که شبیه پیرزنا بپوشی 🫤🤦

😂 😂 

2810