2777
2789
عنوان

عکس مانتو میزارم بگید برای چه سنی خوبه 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست
والا ۴۰ ساله عمرا ازین چیزا بپوشهمادرشوهر من بالای ۶۰ هس،،ازین شیکتر میپوشه ،محجبه م هست

خیلی زشت بودن بخصوص واسه این سن ،این خواهر خر من نمیفهمه ،بی سلیقس 🤕

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

استارتر اینا هیچکدوم مناسب سن شما نیست

واسه من نیست خواهرم میخاست بخره که خدا رحم کرد منصرف شد😄

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه زود پاکش کردی

بزارم ؟؟؟

مونده ب سلیقه ها دیگه من خیلی ها و دیدم حتی خانم 30 ساله هم پوشیده متفاوت هستن سلیقه ها

شما چ خوشگلین 

عکستون رو دیده بودم 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

2805

عکس گذاشتم باز😩😵‍💫

شما چ خوشگلین عکستون رو دیده بودم

عزیزمممم ممنون چشماتون خوشگل میبینه 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

عزیزمممم ممنون چشماتون خوشگل میبینه

عزیزمی 

تو ی تایپک عکستون رو گذاشتین واقعا خیلییی خوشگلینننننننننننننننننن واقعاااااا

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

ممنون آره از این مانتو ها الان تو بازار زیادهولی قشنگ ترشم هست

دیگه نخرید بلطف دوستان .مناسب سن خواهرم نیست ۲۷سالشه ،بچه نداره هنوز 😶

کاری خوبی کرد منصرف شد.

الان رفته پرو یکی دیگه بپوشه ،منو آورده نظر بدم به حرفمم گوش نمیده ☹️😤

2810