2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 169901 بازدید | 1534 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دقیقا خودمو گذاشتم جای اسی. دیدم اگه منم مهمون جاریم باشم و الویه باشه غذا ، برگام میریزه .البته ...

آخه خود اسی کشک و بادمجون و آش داده😐

حداقل الویه و سوپ توش یه مرغی داره😐

یه  
چقدر عجیب...بعضیا فقط به قصد غذا خوردن مهمونی میرن😐😂مهمونی رفتن واسه اینه که صمیمت بیشتر بشهنه به ...

صمیمیت هم نبوده صاحبخونه وقت نداشته مهمان نوازی کنه ،،،سرش توگوشی بوده چرا انقد میریدکوچه،علی چپ

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
2805
آخه خود اسی کشک و بادمجون و آش داده😐حداقل الویه و سوپ توش یه مرغی داره😐

😐😐😐😐😐😐😐😑اسی بارچندمه

جاری بعدسالهاباراول🤔🤔🤔😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اوکی؟؟؟؟

خب پاشوپذیرایی کن ظرفاتوجمع کن بشین بخند

گوشی،لامصبو ولکن خودتوتکون بده

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

چقد بعضیارومخید فقط میخایدیچی بگیدبدون فکر

انگارمجبورید!!

خب خوب بخونیدتحلیل کنید

بعد در فراکنید

شایدشمام  باراول یک نفرمیاد خونتون

چای تلخ و سوپ میدیدمهمان اونم ظرفاشوخودش بشوره شماوقت ندارید

براهمون،عجیب نیست

آدمهامتفاوتن

آخه سوپ و الویه هر دو پیش غذا محسوب میشن باور کن من خودم منتظر بودم غذا اصلی رو بیارن آخه خانم خونه ...

خونه بقیه غذا چیه؟ ما هم که سالی یه بار میریم خونه همدیگه، همین جور غذا میدیم مهمونی ها .‌‌ سالاد الویه یا کوکو یا شامی کباب .‌. همه مون ساده می‌گیریم ..‌ 

آخه خود اسی کشک و بادمجون و آش داده😐حداقل الویه و سوپ توش یه مرغی داره😐

ممنون که گفتین. من متاسفانه نخوندم صفحاتو .

خب پس نظرم ۹۰ درصد عوض شد.غذاهای اسی هم داداشیِ غذاهای جاریش بوده. و میشه گفت یه جورایی جاریه خواسته تلافی کنه به نظرم.

من فکر کردم اسی کلا انتظار غذای رستوراتی و چلویی داشته و غافلگیر شده. 

و موضوع مهم اینه که در شرایط الان قرعه کشی یه چیز سمی هست برای برگزاری مهمانی از اسمش هم پیداست حتی ...

خب من دوست دارم خواهربرادرام دور هم جمع باشن ... دلم براشون تنگ میشه. فقط سالی یه بار ماه رمضون ها پیش هم میریم ... دور همی ماهی یه بار باشه تابستون ها بیرون بریم پارکی جایی، زمستون و هوا سردی خونه هم ... به قید قرعه بریم خونه هم ..‌ اینجوری پیشنهاد بدم بهشون خوبه به نظرت؟

این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

دقیقا این کار آخر خودخوایه خانواده شوهر منم همینجور بودن پر جمعیت هم بودن همیشه هم اولین نفر قرعه به اسم ما درمیومد خداروشکر خیلی وقته دیگه باهاشون نمیرم بیام ولی اونا همچنان این رسمشون رو دارن

سوپ و سالادالویه خیلی هم شام خوبی هست اما بقیه پذیراییشون دور از ادب بوده.به نظرم این رسم قرعه کشی ر ...

خب اگه راضی میست خونه بقیه نره ما هم داریم از آدما تو فامیل خونه همه میرن ولی تا حالا هیچکی رنگ خونه اون آدم ندیده .ما یه میگم وقتی میریم خونه یکی باید پس بدیم دعوتش کنیم

ممنون که گفتین. من متاسفانه نخوندم صفحاتو .خب پس نظرم ۹۰ درصد عوض شد.غذاهای اسی هم داداشیِ غذاهای جا ...

عزیزدلم من اصلا بحثم غذا نبود از اول سو تفاهم شده برای اکثریت

من به خدا نمیگم غذا کم یا زیاد بود 

غذا و مثال زدم که برای اولین بار الویه کنار سوپ دیدم برای جالب و عجیب بوده همین 

وگرنه من بحثم سر نوع پذیرایی و حس مزاحمتی بود که القا شده بود ❤️

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2810