2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 169242 بازدید | 1534 پست
مشکل چیه از بیرون گرفته؟ شاید فرصت نداشته یا حوصله نداشته، من خیلی دیدم که توی مهمونی از بیرون غذا ب ...

بخدا حس میکنم من بد صحبت میکنم چون اصلا درک نمیکنید منظورمو😭🥲

من خودمم چون شاغلم هزار بار شده از بیرون گرفتم غذا ، ولی گفتنش جلو مهمونی که داره ازت تشکر می‌کنه خیلی معنی بدی داره من بخاطر این گفتم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من دقیقا خودمو گذاشتم جای اسی. دیدم اگه منم مهمون جاریم باشم و الویه باشه غذا ، برگام  میریزه .

البته در مورد من،چون همیشه چلو مرغ یا جوجه یا خورشت و در کنارش ساللد ماکارونی و سوپ و ژله و کارامل و...بوده.

شاید گاهی من از یه سریاش نشه بخورم و میلم نکشه ولی بچه ها و بقیه می خورن و صفای دور همیه این تدارکات .

شاید هم نوع نگاه و برخوردها تو این مسئله خیلی متفاوته . برای همین یه عده عادی و یه عده غیر طبیعی می دوننش.

ولی الان مورد بحث ،اسیه که ایشون هم اینو غیر طبیعی تلقی کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کاش میشد ۹۰ صفحه رو بخونم. میوه دیگه چرا آماده نکردن؟اسی مگه خودتون خودتونو دعوت کردین که همچین کردن ...

عزیزم ما یک قرعه کشی راه انداختیم

در سال یک بار اجرا میشه فقط ( هرکس یک بار مهمونی)

بعد ما هر سری خونه کسی که مهمونی هستیم قرعه میندازیم اسم هرکس در بیاد اگرررر شرایطشو داشته باشه دقیقا یک ماه بعد مهمونی میگیره 

اینطور نیست به زور یا ناخوانده بریم خونه کسی.

اینکه از بیرون سفارش داده چرا غذاهای معمولتری رو سفارش نداده؟ چقدم طرفدار داره جاریت ..اسی!

من اصلا با غذا مشکلی ندارم بخدا فقط سوپ کنار الویه برام تازگی داشت ترکیبش ، بیشتر منظورم نوع پذیرایی و میزبانی بود که باعث تعجبم شده بود 

آخه نظرات طبیعیه و حتی قانع کننده بود برام ولی بعضیا واقعا با نامزدی فقط خواستن منو آدم بده کنن:)❤️

واقعا اینو برداشت کردید؟! من آخ و پیف کردم خیلی حرف هاتون از انصاف به دوره امیدوارم توی زندگیتون آنق ...

شخصیت شما آروم باتجربه و پخته به نظر میاد، خوب و مودب و قشنگ و باحوصله حرف میزنید، اصلا کاری به تاپیک و موضوعش ندارم، کامنتها و بازخوردهاتون و که خوندم گفتم

شخصیت شما آروم باتجربه و پخته به نظر میاد، خوب و مودب و قشنگ و باحوصله حرف میزنید، اصلا کاری به تاپی ...

ممنونم از تعریفتون این از لطفتونه عزیزم❤️

2810