2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 155220 بازدید | 1466 پست
۸۰درصد نظر تنبلا این بوده فقط حرف و نظر دارن برا کاروفکر ،،،آبروداری ومهمانوازی،وشعور دیگه کله شون ک ...

نه.من میگم خودشون اونجور پذیرایی میکنن احتمالا،واسه همین میگن کارش درسته.استارتر سه ساعته داره میگه زیاد گرم نگرفت.بعد از ده سال،یه بار رفتن خونشون،اونم با قرعه کشی،تازه دوباره جاری زنگ زده و دعوت کرده،باز کاربرا میگن زشته به زور رفتین.خودتونو به زور دعوت کردید.هی اسی میگه میتونست قبول نکنه و بندازه برای بعد،باز همه حرف خودشونو میزنن

بله چیز عجیبی نیست دوست عزیزم من ۱۳ساله ارواح کردم جاریم یه سال زود تر  تا دوسه سال پیش به خانواده شوهری مهمونی نداده بود وقتی دعوت کرد برنج نیمه با گوجه پخته بود بدون سالاد یا ماست یاحتی یه تیکه مرغ یا گوشت ولی خانواده خودش سالی دوسه بار میان هربارهم خودش تعریف می‌کنه باید دوسه مدل خورشت با شهر با دونوع پلو وگرنه داداشم قهرمیکنه حالا داداشش نزدیک چهل ساله شه ولی من بدبخت ساده اون اوایل عروسیم ماهی یه بار دعوتشون میکردم کمتر از جوجه وپلو زعفرونی وسالاد کاهو نمی‌دادم 

ناگفته نماند همون های که خساست به خرج میدن پیش خانواده شوهر عزیزترند

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین کارو کردن من بودم سوپ خالی میدادم چایی شکلات هم نمیدادم چه مسخره بازی دیگه که به قید قرعه خود ...

خب ایشون اگه ناراضیه خودشم نباید بره خونه کسی! نه اینکه برا رفتن آماده باشن و وقتی نوبت به میزبانی خودشون رسید یادشون بیفته این کارا مسخره بازیه و از مهمونی دادن اجباری خوششون نمیاد! 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
دوباره اسمش بندازین داخل قرعه کشیتون. بگین کم کاری کردین😂

شوهرم وقت خداحافظی به جاریم گفت خیلییی زحمت کشیدید  خیلییی شرمنده کردید🫠😂😬

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
رسم چی؟ اینکه ادم با خانوادش ماهی یکبار دورهم جمع بشه رسم بدیه؟ تقریبا سالی یک بار نوبت هرکس میشه. پ ...

بخاطر همین انقدر روابط کم و مزخرف شده.همه میگن قدیما خوب بود.چقدر مردم خسیس و تنبل شدن.خودم اوضاع مالیم معمولیه ولی ماهی چندبار مهمون دارم،ولی خودم بخاطر شغل همسرم کمتر میرم.یعنی چندبار میان،من یه بار میرم.خیلی هم سعی میکنم خوب پذیرایی کنم،خودم و همسرمم مهمونو دوس داریم.اینا اتفاقا برکته.خانواده همسر اسی شاید سالی دو بار  بهشون مهمونی بیفته،شاغلم باشن،بازم ربطی نداره.مهمون گشنه نیست،مهمون احترام و توجه میخواد.توفامیل خودمونم داریم زن و مرد،هر دو شاغل،ولی بهترین پذیرایی و احترامو به آدم میذارن

باز شما خوبی .جاری من با برادر شوهرم چنان دعواشون میشه تو شب مهمونی که دیگه هوس رفتنت نمیشه و روز بعدش چنان باهم مهربون میشن انگار نه انگار دعواشون شده.خب الان میگید نرید چه کاریه ولی من از آدمی که فقط میاد خونم و من نرم خونش متنفرم و خدارو شکر ۱ ساله قطع رابطه کردیم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

اسی بقران من به خاطره شکمم خونه کسی تابحال نرفتم و نمیرم اما واقعا بعضی از مهمونی هایی که میری پشمات میریزه علنا انگار دوس نداشتن دعوت کنن 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

شما ک هر ماه خونه یکی از فامیلا تشریف میبری فک نمی کنی مردم تو این گرونی خرجشون بالاس هی بشین از پذیرایی دیگران ایراد بگیر

حالا خودتون برا این که کمتر خرج کنید خودتون زورکی دعوت میکنی خونه فامیل 

بدبخت فامیلاتون از دست شما چی میکشن

یعنی الان همتون اینقدر لاکچری و پر تشریفاتید؟. 

سوپ و سالاد الویه کجاش بده خب؟ اونم برای جمع خواهر برادرا؟؟؟؟

سالاد الویه گرونتر از خیلی غذاها در میاد اتفاقا 

تازه نوشته همه بقیه هم در حد حاضری کوکو و ماکارونی بوده چرا به این بدبخت رسید بد شد؟؟؟ 

من که اشکالی نمی‌بینم جز جاری بودن چون جاریه باید یه ایرادی بگیریم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
شما ک هر ماه خونه یکی از فامیلا تشریف میبری فک نمی کنی مردم تو این گرونی خرجشون بالاس هی بشین از پذی ...

گلم اصلا خوندی تاپیک رو که اینجوری به من توپیدی؟!🥲

یعنی الان همتون اینقدر لاکچری و پر تشریفاتید؟. سوپ و سالاد الویه کجاش بده خب؟ اونم برای جمع خواهر بر ...

گل من گفتم غذاش بده؟! 

منه سیاه بخت فقط تعجب کردم از سوپ و الویه کنار هم 

وگرنه جاتون خالی خیلی الویه چسبید و خوشمزه بود

گل من گفتم غذاش بده؟! منه سیاه بخت فقط تعجب کردم از سوپ و الویه کنار هم وگرنه جاتون خالی خیلی الویه ...

خب چرا تعجب کردی؟ سوپ معمولا کنار هر غذایی می‌تونه قرار بگیره بعنوان پیش غذا 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
2810