2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 151970 بازدید | 1457 پست

اگه مهمونی دوست ندارن چرا تپ جمعی شرکت میکنن که میدونن یه روز نوبت اوناست؟

هر رفتی یه آمدی داره رفتی خوردی باید یه روز پس بدی 

جاری شما هم دوست نداره بشینه خونه اش کاری نداره

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی طرفداری جاریشو نکنید خودش همه مهمونیارو میره( اگه مهمونی نمیخواست نمیرفت )ده ساله کسی رو دعوت نکرده دیگه قرعه کشی شده مجبورشده دعوت کنه وگرنه بازم دعوت نمیکرد بعد ده سال یه الویه خریده دلش نیومده چای و قند و ظرف استفاده کنه 😂😂😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
2805
الکی طرفداری جاریشو نکنید خودش همه مهمونیارو میره( اگه مهمونی نمیخواست نمیرفت )ده ساله کسی رو دعوت ن ...

عزیزم طرف خودش میگه من کشک بادمحون و اش دادم 

خب جاری هم سوپ و الویه 

ظرف هم برا غذا کم نبود چون میوه نذاشته فقط موست شکلات خب چ اشکالی داره 

هر چند میتونست سیب بگیره فقط سیب تعارف کنه میوه نداده بد شده بعد ی خیرمقدم پاگشای ملت ی شیرینی هم جای دوری نمیرفت

زشت و دور از ادبه بری خونه‌ی کسی و بیای از غذاش ایراد بگیری. شما خودتم نوبت خودتو انجام ندادی دیگه ایراد گرفتنت چیه؟ گشنه که نفرستادت خونتون حتی اگه از بیرون سفارش داده باشه. چاییم که شاید وقت نکردن برن قند بخرن شکلات ایراد خاصی داره؟

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
عزیزم طرف خودش میگه من کشک بادمحون و اش دادم خب جاری هم سوپ و الویه ظرف هم برا غذا کم نبود چون میوه ...

واقعا میپرسم اینو 

شما مهمون داشتیم آشی و شکلات تعارف کنی

برای پوستش بشقاب نمیاری؟! 

من اصلا غذا برام مطرح نبود از نظر سادگی و اشرافی بودن ، فقط ترکیبش کنار سوپ عجیب بود

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

زشت و دور از ادبه بری خونه‌ی کسی و بیای از غذاش ایراد بگیری. شما خودتم نوبت خودتو انجام ندادی دیگه ا ...

من گفتم غذاش کمه؟ گفتم شوره؟ گفتم بد مزه بود؟!

واقعا چرا نمیخونید آخه 

میگم ترکیب سوپ کنار الویه عجیب بوده برام همینننن به قرآن همین 

من نوبت خودمو همون سر قرعه کشی انداختم ماه بعد چون مادرم عمل داشت.

دراز شدن نداره میگن بشقاب رو بگیر پوست رو بندازم ب نظر من ک این بشقاب ایراد نداشت

😐

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

واقعا میپرسم اینو شما مهمون داشتیم آشی و شکلات تعارف کنیبرای پوستش بشقاب نمیاری؟! من اصلا غذا برام م ...

من شکلات بخوام تعارف کنم اصلا مهمون دعوت نمیکنم هیچی هم نباشع ی کیک ساده میپزم لاقل با چایی بدم من روم نمیشه فقط شکلات

واقعا میپرسم اینو شما مهمون داشتیم آشی و شکلات تعارف کنیبرای پوستش بشقاب نمیاری؟! من اصلا غذا برام م ...

خب گلم خودتم کشک بادمجون کنار آش دادی ،ماهم این دوتا غذارو باهم نمیخوریم وترکیب جالبی نداره

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

من گفتم غذاش کمه؟ گفتم شوره؟ گفتم بد مزه بود؟!واقعا چرا نمیخونید آخه میگم ترکیب سوپ کنار الویه عجیب ...

به هر حال توقعاتتون رو از بقیه بیارین پایین. بقیه افراد هم گویا چنان شام شاخی ندادن به مهمونا. اونم خواسته جبران کنه حالا براش مهم نبوده اولین مهمونیشه. 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
من شکلات بخوام تعارف کنم اصلا مهمون دعوت نمیکنم هیچی هم نباشع ی کیک ساده میپزم لاقل با چایی بدم من ر ...

خب منم همینو میگم دیگه میگم پذیراییشون عجیب بود و حس مزاحمت میداد 

مکه غذا

2810