2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1447 پست
ممنونم.شوهرتون هم درمود اونا همین نظرو دارن؟اگه این جور باشه خیلی خوبه ماهم با چندتا از فامیلای بدجن ...

بله همسرمم خودش پیشنهاد از اول .

وای بنطرم سالاد الویه برای مهمان بد هم نیست با توجه به شرایط اقتصادی اللن 

...
ای رحمت به شیر مادرت بار ها شده فشار بهم اومده سر همین مهمون و مهمون بازی

دقیقا تو شهر قریب هستم یکی از اقوام دور هم هستن اوایل باهاش رفت و آمد داشتم دیدم نه بابا این خیلی اهل مهمونی و مهمون بازیه دایم هم از شهرستان مهمون برای میومد با اونا بلند میشد یه شب میومد خونم منم دیگه کم کم قطع ارتباط کردم چون واقعا می افتادیم تو سختی 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تو شهر قریب هستم یکی از اقوام دور هم هستن اوایل باهاش رفت و آمد داشتم دیدم نه بابا این خیلی اه ...

بخدا یبار 16نفر دعوت کردم پولمون کم بود شوهرم دوروز رفت کارگری کرد تا بتونیم همه چی بخریم منم از تو گروه اومدم بیرون یعنی دیگه نیستم 

والا چه معنی میده من مستاجر با دوتا بچه اینقد ب شوهرم فشار بیارم

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
2805
دقیقا تو شهر قریب هستم یکی از اقوام دور هم هستن اوایل باهاش رفت و آمد داشتم دیدم نه بابا این خیلی اه ...

حالا الان تولد بچه هام نزدیکه یکی اذر یکی دی شوهرم گفت براشون بگیریم گفتم نه من از کجا بیارم مثل اونا پذیرایی کنم چون اونا پولدارن ولی من نیستم اگه چیزیم کم باشه پشت سر میگن 

بخدا یبار 16نفر دعوت کردم پولمون کم بود شوهرم دوروز رفت کارگری کرد تا بتونیم همه چی بخریم منم از تو ...

واقعا درسته بعضی ها درک ندارن همین آشنای ما هم همین بود وضعش خوبه چند مدل غذا و میوه و شیرینی و آجیل فقط هم فکر شکم هست خب شاید یکی نداشته باشه منم دیدم بهترین کار اینه قطع ارتباط کنم 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
حالا الان تولد بچه هام نزدیکه یکی اذر یکی دی شوهرم گفت براشون بگیریم گفتم نه من از کجا بیارم مثل اون ...

کار خوبی می‌کنی چهار نفری بگیزید خوش باشید 

ولی در حالت کلی این جمع ها خوب نیس همیشه یکی ناراضیه.مام داشتیم، ناراضیه من بودم😂😅جمعش کردم راحت ب ...

وای منم جمعش کردم چون از شکم بچه هام میزدم واسه مهمونی دادن های پر هزینه الان راحتم 

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خب پس دیگه مشکل کجاش..والا ماکارونی در حد الویه نیس چیه همون کوکو 4تاسیبو تخم مرغ..بنظرم خیلیم بیشتر بوده کلاس غذاییش

واقعا درسته بعضی ها درک ندارن همین آشنای ما هم همین بود وضعش خوبه چند مدل غذا و میوه و شیرینی و آجیل ...

وای چقد منی تو بخدا ی شب نشینی ساده دوملیون پام اب میخورد داشتم حرص میخورم بعد تا 3صبح نمیرفتن منم بچه مدرسه ای دارم داشتم سکته میکردم 

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خب پذیراییش نسبت به اونا بهتر بوده  

مهم دورهمی بوده نه پرکردن شکم  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من اصلا میگم شام اوکیهمن خودم ترکیب الویه و سوپ عجیب بود برام

عزیزم چرا عجیب باشع هرکسی باب میل و سلیقش دوستداره پذیرایی کنه..معمولا اول سوپ سرو میشه کمی بعد شام اصلی..ایشونم شام اصلیش ی غذای سرد بوده براهمین براتون عجیبه

من کاری ب اسی ندارم ولی در کل مهمونی باید ساده باشه همه بتونن شرکت کن من با ادم پولدار رفت و امد کردم اینقد سنگین برگزار شد که منم وقتی نوبتم شد بهم فشار اومد دیدم نمیتونم ادامه بدم کنار کشیدم 

2810