2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 159470 بازدید | 1495 پست
من نمیدونم چه اصراریه حتما ناهار یا شام برن یه عدهخودم مهمون دوستم خیلی,ولی یه عده هستن که نمیرن دید ...

درسته من خیلی با حرفتون موافقم و مخالف این طرح بودم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اصلا خانواده شوهر من اینطور نیستن و یک بار هم بد نگفتن از عروسشون پیش منمن این قضیه رو از شوهرم شنید ...

ببین من با جاری بزرگم فوق‌العاده رابطه خوبی دارم یعنی هر روز میبینمش

ولی یه جاری دیگه دارم که شاید در حد دو سال یه بار شام دعوت کنه خیلیم ادعای اینو داره که آدم خودمونی باشه مثلا بیاد بگه آب سر راه کتلت می‌خریم میایم خونتون و اینا 

قبلا شاید مشکل داشتم با رفتارش که چرا خانواده خودش کلا خونه اینن ولی خانواده شوهرمو تحویل نمیگیره بعد به این نتیجه رسیدم آدم مگه چقد زنده ست هرکسی هرجور دوست داره زندگی کنه به من ربطی نداره ، اگه خانواده خودش هفته ای دوبار شام اونجان خب حتما هم خودش هم شوهرش دلشون میخواد ، و اگه من هر روز میرم خونه جاری بزرگم حتما باهاش راحتم شاید به نظر یکی خیلی مسخره بیاد که من هر روز میرم پیش جاریم ولی خب بهمون خوش میگذره بحث یه سال دوسالم نیست من الان حدود ۲۰ ساله ازدواج کردم 

شمام اگه همتون سفره ی حسابی انداختین و جاریت اینجوری جواب داده خب حساب دستتون میاد اگه با بی میلی پذیرایی کرد خب لابد حوصله ی مهمونی نداره پس نه دعوتش کنین نه برین خونش، به همین راحتی 

ببین من با جاری بزرگم فوق‌العاده رابطه خوبی دارم یعنی هر روز میبینمشولی یه جاری دیگه دارم که شاید در ...

آخه من راحتی رو درک میکنم ولی رفتار جاریم بیشتر دور از ادب بود تا راحتی به عقیده من 

ولی درکل موافقم با حرفتون ❤️

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

واقعا همینه من همیشه میگفتم ما ایرانی ها خیلی مبانی ادابیم و خودم خیلی به احترام گذاشتن و این جور مس ...

نه عجیب و غریب نیستین. فقط. هر کس. داره باتوجه ب شرایط خودش و میزان صمیمیت خودش و خانواده همسر نظر میده. یکی. ممکنه روابط صمیمی باشه. و مث من چیز عجیبی ب نظرش نیاد یکیم ممکنه نه روابط رسمی دارین. و این حرکت. دور از ادب ب نظر بیاد. در کل.  مهم  اینه. میگذره.

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

رسم خیلی خوبیه شما هم به روی خودتون نیارید ولی ی جایی تیکتو بهش بنداز من باشم تو مهمونی بعدی از میزبان خیلی تشکر میکنم و میگم لازم نبود انقدر زحمت بیفتید مثل فلانی ساده میگرفتید با ی سوپ و الویه سر و تشو هم میوردید 😂😂😂

خونواده شوهرمن یکباراومدن ازین دورهمی های قرعه کشی را راه بندازن من همون اول گفتم مایل نیستم تو این قرعه کشی ها شرکت کنم بعد یه بحث و دعوایی شد و کلا کنسل شد 

ببین عزیزم شاید جاریت مایل به این مهمونی ها نیست ولی شاید نگرانه توی فامیل ناراحتی پیش بیاد 

شایدم میخواسته خیلی ساده برگزار کنه که توقعی برای کسی ایجاد نشه

چون گفتی شاغل هست مطمین باش مهمونی دادن برای یه خانم شاغل سخته شاید برای همین از بیرون غذا گرفته 

2810