2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 145316 بازدید | 1426 پست
خب رسم مسخره ور دارین چ خبره هرماه ۲۰ نفر هی بچرخن خونه هم

من موافق نبودم اصلا ولی خودشون خواستن آخه 

خودشون رای گیری کردن و اکثریت رای دادن 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موافق نبودم اصلا ولی خودشون خواستن آخه خودشون رای گیری کردن و اکثریت رای دادن

احتمالا خانومش ته دل راضی نیست و چیزی نمیتونه بگه وگرنه پیگی نه مشکل مالی دارن نه اخلاق

ببین وقتی دلت هیجوره با کاری نیست نمیتونی خوب انجامش بدی 

بعد شاید اینا زن و شوهری بینشون مسائلی پیش اومده حرفی شده که اصلا شما روحتون هم خبر دار نمیشه هیچوقت به ظاهر نگاه نکن

که خوب و خوش وعاشقن

من الان با شوهرم بحثم شده باشه به هیچ عنوان حوصله پذیرایی از خانوادش ندارم و می‌پیچونم مهمونیو

2805
ما اولین بار بود شام خونشون دعوت بودیم توی این ده سال ازدواجشون هیچ کس توقع پلو نداشت! اصلا قرار بر ...

من چی بگم ک تازه عروس بودم قبل اینکه پاگشا بشم‌خانواده ی شوهرم ریختن سرم غذا زرشک پلو با مرغ گذاشتم ژل بستنی رولتی درست کردم چقدرم پذیراییم خوب بود بعد جاریم کلی وقت بعدش دعوت کرد برای پاگشا اونم آبگوشت با خربزه بود پذیراییش 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

چه ها آفرین میشه فقط 135 نفر به پرسشنامه ام جواب بدن

راجع به طلاق عاطفی 

قول میدم به نیت شما دعای توسل بخونم و صلوات بفرستم

تو رو خدا 

هر کی جواب داد لایکم کنه 

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

من چی بگم ک تازه عروس بودم قبل اینکه پاگشا بشم‌خانواده ی شوهرم ریختن سرم غذا زرشک پلو با مرغ گذاشتم ...

هر کس شخصیت خودشو نشون میده به خاطر شخصیت خوبی که داشتی اصلا پشیمون نباش کاز خوب و شما کردی

یه سوال؟ تو مهمونیهاتون چند بار چایی میارید؟یه بار شهر دیگه ای دعوتمون کردند چندین بار چای اوردند .

من دو

یه وقتایی سه چهارتا میارم، با اینکه مجردم

همیشه پشت سرم میگن، بریم خونه فلانی چای هاش زیاد و تازه س😅

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
عزیزم یه سوال اگ این بساط های مهمونی جم شه سال تا ماه کجا بریممن خودم دوتا جاری دارم با یه خار شوهرس ...

باریکلا خونه بقیه میرن باید خودشونم پذیرا باشن

نه اینکه همه جا برن و نوبت خودشون اینطوری کنن

هر کس شخصیت خودشو نشون میده به خاطر شخصیت خوبی که داشتی اصلا پشیمون نباش کاز خوب و شما کردی

اینکه حس کنی طرف خودشو بالا گرفته و تو رو بی ارزش خیلی سخته من شیرازی ام بعد مادرشوهرم سر غذا میگفت یادت باشه برای جاریت کلم پلو درست کنی... منم تو دلم گفتم حتمااااا 

تازه رو فرشم ننشستیم تو آشپزخونه رو موکت بهم ی آبگوشت داده بود توقع کلم پلو هم داشتن منم حامله بودم حال ندار

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
2810