2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 151958 بازدید | 1457 پست
بزن رو حساب اینکه نمی‌دونسته وگرنه که باهاتون خوب صحبت کرده. اخمی در کار نبوده

حس میکنم شاید با شوهرش اختلاف داشته چون خانم جداافتاده ایه‌ مادر دو تا بچس بلعیده ندونه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام غذاشون اشکال نداره مخصوصا که بر حسب قرعه کشی میرین وقتی قرعه کشی امکان داره برای یه نفر دو سه بار پشت سر هم یه اسم بیاد برای کسی اصلا نیاد پس کارش ایراد نداشت 

نداشتن شکلات روی میز اصلا ایراد نداره توی خیلی از خونه ها اصلا سال به سال شکولات نمیاد بعصیها هم هم قند رو روی میز نمیزارن یا قندانشون کمه یا وسواس دارن ولی اگه کنار چای هم قند تعارف نکردن یکم نامتعارف شد 

سر جمع چند نفر بودین که رفته بودین مهمونی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
این چه رسم مسخره ایه یعنی چی تو این اوضاع اقتصادی هرماه خونه یه نفر برید؟ شاید طرف اون ماه دستش خالی ...

وای یه بار تازه خونه خریده بودیم شوهرم تازه از بیمارستان مرخص شده بود ماشینمونو دزد زده بود خودم تازه از بیمارستان مرخص شده بودم 

مهمون از شهرستان اومد چه وحشتناک بود 

تا صبونه و. ناهار شام آماده کردم. پول قرض کردم  .  کابوسی بود برا خودش

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خب وقتی خودتون کوکو کارونی میدین انتظار داشتین گوسفند سر ببره؟در حد پذیرایی خودتون سفره انداخته دیگه 

سلام غذاشون اشکال نداره مخصوصا که بر حسب قرعه کشی میرین وقتی قرعه کشی امکان داره برای یه نفر دو سه ب ...

نه ما اسم هرکس دربیاید دیگه اسمشو نمی‌گذاریم توی قرعه

هیچی روی میز نبود فقط یک بار شکلات چرخوندن

کلا شاید بیست نفر می‌شدیم 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

وای یه بار تازه خونه خریده بودیم شوهرم تازه از بیمارستان مرخص شده بود ماشینمونو دزد زده بود خودم تاز ...

وای یا خداااا 

چه شرایط سختی 

تصورشم حالمو خراب کرد

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
بابا زوری نیست😭زبونم مو در آورد به قران

منظورم اینه کلا این رسما اوایلش خوبه از یه جایی به بعد زوری و تکراری میشه

همون دید و بازدید معمولی خیلی بهتره

حالا شاید جاری اون روز از شانس اتفاقی براش افتاده که نرمال نبودن

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

خب پس کلا قرار بر پذیرایی به این شکل دارین

در مقابل کوکو و ماکارونی ، الویه غذای بدی نیست

اگه بقیه با چلو گوشت پذیرایی میکردن و ایشون الویه جای سوال داشت

در مورد ظرف و میوه و .... احتمالا خواسته با زبون بی زبونی خودش رو از مهمانی های ماهانه کنار بکشه

(:

اسی ب نظرم تاپیکتوقفل کن حالا تاشب باید صدبار بگی زوری بودنبود ال بودنبود شاید جاریتون حالش میاعدنبود ه یانه پشکل شخصی داشتن نمیشه قضاوت کرد انشاءالله خوش باشین

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️
2810