2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1453 پست
داشت ؛ ولی اونا از عمد اینجوری کردن که دیگه نخوان تو این مهمونی ها شرکت کنن.یعنی واقعا اسم خانواده ه ...

ما کلا شیش خانواده ایم تقریبا و اسم هرکس در بیاد دیگه اسمش رو نمیذارن توی لیست 

از اول سال برگذار میشه تا الان دو نفر گفتم ما شرایط نداریم و کنسل کردن واقعا چیز عجیبی نیست 

تازه این پیشنهاد خود جمع بوده 

از اول سال همه مهمونی هارو شرکت کردن.

منم مخالف این قرعه بودم 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

درسته دقیقا چون پولدارن توقعتون بالا بود.کامل نگفتید همون اول که قرار بر غذای ساده بوده خوب خواهرای همسرتونم که کوکو و ماکارونی دادن.این خانم تدارک میدید باز یه حرفی در میومد .اگر قراره دورهمی ماهانه برقرار باشه همینجوری باید باشه که معذب نشن.مگه مهم دور هم بودم نیست.خیلیا الان قابلمه پارتی میگیرن هر کی غداشو برمیداره میره خونه یکی که دور هم باشن

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط چون برام عجیب بود تاپیک زدم ببینم نظر بقیه چیه ، نرفتم پشت بنده خدا بد بگم به فامیلم که اینجو ...

دوست عزیز کی گفته اداب مهمون داری همونی هست که شما میفرمائید اصلا مگه همه چیز زندگیمون درست که این یکی رو اصول باشه خیلی از کامنتاتون از سر دوستانه نبود و اینکه شما عروس جدید هستید و ایشون قدیمی شما چرا ناراحتید ده سال خانواده همسرشو دعوت نکرده اصلا مگه از دلش خبرداری که چه اتفاقاتی براش اومده بهرجهت این بحث بی فایدس دوست عزیز 

من ۳۱ سالمه بله شکلات یک دوز پذیرایی کردن و بردن شما آخر منو قورت میدی 🫠

به دل نگیر  آخه ایرادایی که گرفتی برا یه مجلس خودمونی برا من قابل قبول نیست.😁😉

سخت نگیر اگه یه دعوت رسمی از طرف خودشون بود ایراد داشت ولی وقتی میگی خودمونی هستیم و ساده برگزار میشه من فکر میکنم اونم خواسته راحت بگیره و قصد بی احترامی نداشته.

.
2805
دوست عزیز کی گفته اداب مهمون داری همونی هست که شما میفرمائید اصلا مگه همه چیز زندگیمون درست که این ی ...

درسته حق با شماست 

توقع اینکه یک بشقاب میزبان برای مهمون بذاره زیادیه درسته 

ممنونم 

ممنونم از وقت و نظری که گذاشتید❤️

به دل نگیر آخه ایرادایی که گرفتی برا یه مجلس خودمونی برا من قابل قبول نیست.😁😉سخت نگیر اگه یه دعوت ...

نه اصلا سخت نمی‌گیرم و بیشتر میخواستم بدونم نظر بقیه چیه 

به حال هر کسی مسلک خودشو داره ❤️

چه قانون مسخره ای شاید یکی نخواد مهمونی بده خب😬🥲 بنظرم اینکارو‌کردن ک بهتون بربخوره دیگه مهمونی نر ...

اولین بار بود خونشون دعوت بودیم  

حتی مادر شوهرم توی این ده سال خونشون به صرف شام یا ناهار دعوت نشدن

من فقط چون برام عجیب بود تاپیک زدم ببینم نظر بقیه چیه ، نرفتم پشت بنده خدا بد بگم به فامیلم که اینجو ...

دوست عزیز کی گفته اداب پذیرایی اونطور هست که شما میفرمائید چهارچوب زندگی هرکس مختص اون شخص ، اصلا چیمون درست که این درست باشه دوست عزیز 

2810