2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 163084 بازدید | 1534 پست
اخه وقتی میگین میوه نیورده برای پوست ی شکلات کلی ظرف بیاره؟😐

بابا چپکی میخونین؟؟؟؟؟به خدا سر این تاپیک حرصی شدم آخر سکته میکنم بدبخت میگه سر شام برامون دوتا یکی بشقاب گذاشته 

بعدش هم برای چای حتما یه پیش دستی میذارن حتی اگ فقط قند بذارن طرف شکلات رو تو دستش داشته باشه؟؟؟یه یه شکلاتو بذاره رو میز بد نیس؟؟؟مهمونی نرفتین مهمون نداشتین؟؟؟واقعا تعجب آوره 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا من حس میکنم کلا یک قاره دیگه زندگی میکنمبه نظرتون پوست شکلات رو بخوریم؟! یا بذاریم توی کیف و ج ...

از عجایب نی نی سایته که فک میکنی تاحالا اشتباه زندگی میکردی😅😅🤣

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
2805
از عجایب نی نی سایته که فک میکنی تاحالا اشتباه زندگی میکردی😅😅🤣

من دیدم دونفر ی بشقاب می‌ذارن فقط تو روضه دیدم اونم قند و خرما بذارن. تعداد نفرات بالا باشه ولی مهمونی اصلن همچین چیزی ندیدم

چقد توقعتون بالاس میگین خواهرشوهراتونم که کوکو ماکارونی دادن ،حالا چون جاریتون وضعش خوبه باید بیشتر ...

گفته روی باز هم نشون نداد سرش تو گوشی بقیع سفره جمع کردن ظرف شستن و گذاشتن کابینت ‌‌...گفتن غذا خوشمزه میزبان بجای تشکر گفت غذا از بیرون سفارش داده ..واقعا بعد ۱۰سال ظرف کم داشته باشی هردوهم شاغل باشن جای تعجب. ..قتدم مهنانیا رفته حتما دیده بقیه چای با قند میخورن میتونست ی مقدار ب احترام بقیه بگیره بعضیا فقط چای با قند میخورن

آخه سوپ و الویه هر دو پیش غذا محسوب میشن باور کن من خودم منتظر بودم غذا اصلی رو بیارن آخه خانم خونه ...

اسی باور کن گاهی آدم حوصله مهمون داری نداره

رسم مسخره ای قرعه کشی

نهایت بعد شام برین شب نشینی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
۱۰ ساله غذای خونه ی همدیگه رو نخوردن هر کی این رسمو گذاشته تقصیر نداشته والا🫤اینا تااخر دنیاهم مهمو ...

منم تعجب میکنم بعضیا چرا انقدر میترسن کسی خونشون بره 

من که خیلی مهمون دوست دارم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

بابا بدون رضایت نبوده بخدا بار ها شده میزبان کنسل کرده حتی دو روز به مهمونی! ما اصلا رودرواسی نداریم ...

استارتر کلا اینجا فقط باید خواننده خاموش باشی ،معلوم نیست کی پشت اون گوشیه ،به نظر من حق داری کارش بد بوده ،اصلا هم عجیب نیست کلا یه سریا رند ومفت خورن فقط دوست دارن برن ،والا ده سال مهمونی نگرفتن نشون میده چه طور ادمیه

والا این مدل مهمونی گرفتن مالِ زمانیه که سالی ۱۰ بار مهمونی میدی دیگه ترجیح میدی زیاد تشریفاتیش نکنی و ساده بگیری،نه اینا که طی ۱۰ سال تازه دارن یکی یکی برای اولین بار مهمونی میدن،حداقل ترین کارشون باید مرغ و خورشت میذاشتن.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
گفته روی باز هم نشون نداد سرش تو گوشی بقیع سفره جمع کردن ظرف شستن و گذاشتن کابینت ‌‌...گفتن غذا خوشم ...

آره باقیشو خوندم معلومه جاریش از ایناست که دعوتی میره به خودش که میرسه دلش نمی‌خواد کسی بیاد خونش انقد از این آدما بدم میاد قبلا خودمم از این مهمونا داشتم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
2810