2777
2789
عنوان

تا به حال شده با تعداد زیاد آیت الکرسی حاجت گرفته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست
عزیزم میتونم بپرسم چه دعا و ختم هایی انجام دادی

و یه چیز دیگه هم خیلی جالب تر 

دبیرستان بودم هرچی میخوندم اون نتیجه دلخواهم نمیگرفتم یه شب خواب دیدم پایین تو پاورقی کتابم نوشته ایه الکرسی بازم من سهل انگاری میکردم نمیخوندم ولی هروقت که خوندم نتیجه های خوبی میدیدم و اینکه من خداروشکر همون یه ذره تلاشم بی نتیجه نموند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیت والکرسی خیلی روایت داره جواب میدهاما ما آدما وقتی دعا میکنیم یا حاجت داریم اما نمیشه به این دلیل ...

کاش مصلحتشو با حاجتمون یکی خدا خیلی قدرتمنده بخدا قسم قاتی کردن مصلحتش با حاجت ها کاره آسونیه براش 💔

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

و یه چیز دیگه هم خیلی جالب تر دبیرستان بودم هرچی میخوندم اون نتیجه دلخواهم نمیگرفتم یه شب خواب دیدم ...

خوشا به سعادتتون برای منم دعا کن عزیزم

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

عزیزم میتونم بپرسم چه دعا و ختم هایی انجام دادی

سوره یس

زیارت عاشورا

سوره بقره

سوره طه

سوره احزاب

سوره مزمل

سوره واقعه 

و خیلی چیزای دیگه ک یادم نمیاد

نماز جعفر طیار

نماز شب 

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
خوشا به سعادتتون برای منم دعا کن عزیزم

ازدواج میخوای؟

اگر اینو میخوای ۴۰ شب نمازشب که میخونی بعدش سوره طه و یاسین رو بخون بعدش نماز صبح با خلوص نیت بخون من خودم امتحان نکردم ولی تو اینکار بکن انشالله که نتیجه بده برات ولی در نماز شب تداوم داشته باش اون وسط که پریود میشی بعد اون آدمه بده

سوره یسزیارت عاشوراسوره بقرهسوره طهسوره احزابسوره مزملسوره واقعه و خیلی چیزای دیگه ک یادم نمیادنماز ...

اون سوره ها رو به صورت چله برمیداشتی؟...نماز شب و طیار رو چن شب خوندی؟

ازدواج میخوای؟اگر اینو میخوای ۴۰ شب نمازشب که میخونی بعدش سوره طه و یاسین رو بخون بعدش نماز صبح با خ ...

ممنون از راهنمایی تون

اون سوره ها رو به صورت چله برمیداشتی؟...نماز شب و طیار رو چن شب خوندی؟

اونا رو ک چهله

نماز جعفر ۴۰ روز 

نماز شب ک هر شب میخونم

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷