2777
2789

...

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بله

چنتا و تو چن روز؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهبا ۱۰۰تا

تو یه روز گفتی؟

چنتا و تو چن روز؟

۱۲۰تا ولی زمان مشخص نکردم در عرض ۴ ۵ روز خوندم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
انجام ندادم ولی مطمئن میشه

چن تا بگم مداومت کنم هر روز؟...از کجا مطمئنی میشه میشه توضیح بدی؟

نه من از هیچی حاجت نگرفتمدیگه زبونم خشک شد بس ختم ک چهله برداشتمدیگه بیخیال شدم

عزیزم میتونم بپرسم چه دعا و ختم هایی انجام دادی

تو یه روز گفتی؟

یه شب بزار بگم واسه چی بود شاید مسخره به نظر بیاد😂 ولی من واسم تعجب آور بود یه شب تو خوابگاه تنها بودم سه چهار روزی هم از دوستم خبر نداشتم و منم اهل زنگ و پیام نیستم تا طرف خودش بهم پیام نده و زنگ نزنه شب تنها بودم بارون هچ میزد گفتم بیخیال بیام ۱۰۰تا آیه الکرسی بخونم که فردا دوستم بهم زنگ بزنه ۱۰۰ تا خوندم فرداش زنگ زد بهم که امتحان داشته و تا از جلسه اومده بیرون یاد من افتاده بود بهم زنگ زد 

یه شب بزار بگم واسه چی بود شاید مسخره به نظر بیاد😂 ولی من واسم تعجب آور بود یه شب تو خوابگاه تنها ب ...

چقدر عالی 

چن تا بگم مداومت کنم هر روز؟...از کجا مطمئنی میشه میشه توضیح بدی؟

آیت والکرسی خیلی روایت داره جواب میده

اما ما آدما وقتی دعا میکنیم یا حاجت داریم اما نمیشه به این دلیل که خدا بهترازما می‌دونه 

2810