2777
2789
عنوان

شمام مث من نمی تونین حرف دلتونو ب خواهر یادمادرتون بزنید💫💥

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 40 پست
منم وقتی میگم میکوبن تو سرم حتی قضیه درسام ک دیپلم نتونستم بگیرم همین الان فکر میکنه من خوابم و داره ...

خیلی ادم عصبی میشه....بخدا اینقد واسه خواهرم خوب بودم که نگوووو واسه بچه هاش  اینقد محبت داشتم اینقد مهربونی میکردم واسه خودش و بچه هاش..همون خواهر نمیشه دو کلمه درد و دل کنی باهاش بخدا یا هرچی میخریدم بهش میگفتم و نظر میخواستم ازش ...حالا امار لباسامم داره که چی دارم و چی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بنظرم نباید زیادی باهاشون گرم گرفت چون چیزی بی منظور میگی اونا منظور دار می گیرن باعث کدورتم میشه جن ...

من با هیچکدوم راحت نیستم میگم پشیمون میشم . حتا چن روز پیشمسر این قصیه کلی سرزنش کردم خودمو چون دوباره تکرار کردم و منتظر عواقبشمالان. فقط با خواهر دومیم راحتم ازهمه چیم خبر داره

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

ممن خیلی خر بودم

من همچنان هستم 😟😬

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

دیگه کم کم دارم خودمو جمع و جور میکنم جز بیا ناهار بیا شام حرفی بینمون ردو بدل نمیشه و واقعا آرامش د ...

من نامزد دارم خونه پدرمم بخدا وقتی خواهرم می اومد اینقد احترام خودش و بچه هاش نگه می داشتم با پول خودم میرفتم یه عالمه خوراکی میخریدم بعد مث بچه باهاشون بازی میکردم واسه خودشم ک نگوووو چقد براش خوب بودم حتی خودشم میگفت ای کاش تو مادرم بودی تا خواهر ....اما دیگه کلا خیلی سرد شدم ازش از وقتی حرف دلمو گفتم و مسخره کرد و طعنه زد درباره نامزدم باهاش حرف میزدم بدش میاد میگه دیگه دربارش حرف نزن حوصلشو ندارم منم دیگه هیچی بهش نمیگم هیچی

من نامزد دارم خونه پدرمم بخدا وقتی خواهرم می اومد اینقد احترام خودش و بچه هاش نگه می داشتم با پول خو ...

آدما هیچ وقت قدرتو نمی دونن 

تا وقتی که از دستت بدن 

باهاش کمتر حرف بزن 

کمتر باهاش شوخی کن 

سعی کن خشک باشی

اونجوری میفهمه کی داشت به کی لطف می‌کرد 

خواستی هم حرف بزنی 

یا رو کاغذ بنویس 

یا بیا همین نی نی سایت 

آدمای نزدیک اطرافمون طعنه هاشون سنگین تر از غریبه هاس

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
من مشکلی داشتم واسش میگفتم البته خلاصه میگفت واسه گوشیه همشو گفت ب این دلیل ب اون دلیل و تمام ذره ای ...

ااصلا هیچی نگوووووو اصلااااااا از من ب تو نصیحت بخدا اعصابت راحتتره اگه خواستی مشورت بگیری برو مشاوره یا همی نی نی سایت بهتره...درد و دل پیش خدا بگو

من با هیچکدوم راحت نیستم میگم پشیمون میشم . حتا چن روز پیشمسر این قصیه کلی سرزنش کردم خودمو چون دوبا ...

نگوووووو فقط جنگ اعصاب واسه خودت درست میکنی بخدا من تجربشو دارم دیگه

2810