2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18634 بازدید | 440 پست
فروید💩خودشو چنگ زده!با این نظریه مسخره اش...عشق مادر و فرزند یه عشق پاک و نابه یه عشق آسمانی به لطا ...

😐ولی خیلی از پرونده ها و مراجع های کلینیک روانشناسی یچیز دیگ میگن!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بعد این پدر علم روانشناسی نتونست خودش روان خودشو کنترل کنه که خودشو نکشه🤦‍♀️

میدونی خودکشیه خیلی از دانشمندا یا روانشناسای معروف قرن خیلی ذهن منو درگیر کرده 

اینکه با این همه دستاورد شگفت انگیز یه روز انقد به این پوچی میرسن که به زندگی خودشون پایان میدن 

شاید چون درست فهمیدن 

فهمیدن اینکه انسانها یه وصله ناجورن که دارن زمینو به نابودی میکشن 

خود. تو میتونی اینو رد کنی که انسانا چقد به هم جنس خودشون یا بقیه موجودات زنده اسیب میزنن چقد برای بقیه موجودات و حیونا زیان بارن اینو دارم مثال میزنم 

یا تاحالا دقت کردی همه دانشمندا نقاط دارک زیادی خیلییییی زیادی تو زندگیشون دارن اگه حقایق بیشترزندگیشونو بخونی متوجه میشی همشون مردم گریز و اجتماع گریز بودن 

بنظرت چرا یه ادم که خیلب موفقه باید انقد زندگیش دارک باشه 

اصلا همین اسلام خودمون 

چرا امام حسینمون که انقد محبوب بود و ادم خوبی بود به ناحق کشته شد و نسلش انقد به بی راهه رفتن؟ چرا سرگذشتش خوب تموم نشد؟ 

میدونی خودکشیه خیلی از دانشمندا یا روانشناسای معروف قرن خیلی ذهن منو درگیر کرده اینکه با این همه دست ...

حالا خودکشی فروید رو انقد فلسفی هم نکنید.فروید سرطان پیشرفته داشت و وقتی به مرگ رضایت داد که نزدیکش بود. اگه اون روز به دکترش نمی‌گفت کار رو تموم کنه شاید فرداش می‌مرد. یعنی اصلا عامل روانی دخیل نبوده. شاید دنبال یه مرگ بدون رنج‌تر بوده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به نظرم این چیزی که گفت استارتر به اون غلظتی که توی ذهن شماست نیست 

وقتی دختر به یه سنی میرسه (اغلب) نسبت به نزدیکی مادر به پدر گارد داره خیلی اوقات توی کلیپ های اینستاگرام میبینم که مثالا دختربچه به مامانش میگه نه بابا فقط واسه خودمه یا مثالا به باباعه میگه بزرگ شدم می‌خوام با تو ازدواج کنم که از نظرمون خیلی هم اینجور ویدیو ها کیوت هست و بچه بامزه و شیرین زبون 

پسر هم همینطوری اگر دقت کنید می‌بینید چقدر دنبال توجه و تأیید مادراشون هستند و نسبت به مادراشون گارد دارن احساس میکنم منظور از کشش این هست نه اون چیزهای کثیفی که بعضیا توی ذهنتون دارید.... واقعا قابل تاسفه

بچه چه حس جنسی می‌تونه نسبت به مادر یا پدر خودش داشته باشه آخه 

حالا خودکشی فروید رو انقد فلسفی هم نکنید.فروید سرطان پیشرفته داشت و وقتی به مرگ رضایت داد که نزدیکش ...

من مثال زدم خیلی از دانشمندا یا نویسنده های معروف هستن که خودکشی کردن خیلیاااا اوناییم که خودکشی نکردن ادما منزویی بودن 

به نظرم این چیزی که گفت استارتر به اون غلظتی که توی ذهن شماست نیست وقتی دختر به یه سنی میرسه (اغلب) ...

دوست عزیز از نظر فروید هم منظورش چیز کثیفی نیست 

کشش جنسی یه چیز کاملا طبیعی تو وجود انسانه 

تو دینی خوندیم ادم وقتی بزرگ تر میشه کنترل عقل و امیالش دست خودشه 

اینکه مثلا پدرش برادرش عموش داییش محرمش هستن رو درک میکنه و میپذیره و به اون دید نگاهشون نمیکنه 

وگرنه تو آیین زرتشت قدیم مگه ازدواج‌خواهر با برادر نداشتیم چیزی که تو دین خودمون یه چیز غیر ممکن و نا پسنده 

میدونی خودکشیه خیلی از دانشمندا یا روانشناسای معروف قرن خیلی ذهن منو درگیر کرده اینکه با این همه دست ...

شما این رو گفتین چون درک دقیقی از معاد ندارید 

خودکشی گناهه و خودکشی قطعا راه نجات نیست

کسی که خودکشی میکنه به پوچی مطلق رسیده نه به فهم درست

امام حسین زیبا ترین سرگذشت رو داشتن ولی کسی که عمق قیام ایشون و اهمیت کارشون و جایگاه اخروی ایشون رو نمیدونه سرگذشتشون رو بد طلقی میکنه

با بخشی از حرفاتون موافقم خیلی از انسانها این دنیا رو کثیف کردن ولی با وجود این دنیا هنوز زیبایی هاشو داره 

از طرفی درست اینه که انسان تو این زشتی ها سعی کنه خوب باشه و خوب بمونه

خودکشی فقط کار آدم های ضعیف و پوچه

فروید ذهن کثیفی داشته که عمیق ترین ارتباط یعنی ارتباط مادر و فرزندی رو زیر سوال برده و بعد هم در آخر خودکشی کرده

هیچ علمی بدون در نظر گرفتن اندیشه ی خدا پرستانه قابل تعریف نیست

فروید چون دنبال علم جدا از خدا بوده عاقبتش این شده

جالبتر اینکه دختر فروید هم که یک روانشناس به نام هست به نام آنا فروید تایید کرده که نسبت به پدرش حس جنسی داشته 😁

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
دوست عزیز از نظر فروید هم منظورش چیز کثیفی نیست کشش جنسی یه چیز کاملا طبیعی تو وجود انسانه تو دینی خ ...

نگفتم نظریه کثیفیه میگم بعضیا چرا اینقدر کثیف صحبت کردن 

موضوع بحث هم نوزاده یا کودک نه کسی که بزرگ بشه بله بزرگ بشه موضوع رو درک می‌کنه ولی نوزاد یا کودک ۳/۴ ساله درک از این موضوع نداره 

2810