2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18855 بازدید | 440 پست
این نظر شماستخیلی از روانشناسا هم معتقدن این آدم خودش مشکل داشته و به شدت جنسی‌نگر هست....اونم به شک ...

به هرحال برای هر نظریه ای یسری نقد هایی وارده تا اونجایی که مطالعه کردم و مطلقا درست نیست اما به هرحال بازم کاربرد داره.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

استادتون خیلی بیسواده حتما پیام نور درس میخونی😐 وقتی بچه توی سن نوپایی درست آموزش توالت رفتن نبینه ...

همشو اشتباه گفتم یعنی🤣خوب گفتم ک هرچی یادم بود گفتم😆😁 ن بابا دولتیم

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مثلا بچه رو زود از پستونک بگری تو ناخوآگاهش تاثیر میزاره و در اینده میل به مکیدن زیاد دارهیا بد از پ ...

همینا الانم داره بررسی میشه 

مثلا الان بچه ای که وابستگی به پستونک و سینه مادر داره رو وابسته دهانی میگن و میگن افرادی با این خصوصیات اکثرا در بزرگسالی اهل سیگار و موارد این چنینی میشن و..

یه بار توی یه گروه از عقده ادیپ گفتم خیلی از پسرا گفتن ما هنوز به مادرمون میل جنسی داریم

اون بخاطر تربیت نادرست مادرای ایرانیه که به پسراشون میگن دو.دول طلا و کلی لوسشون میکنن و هیچ دختر دیگه ای نمیتونه این پسرا رو قبول کنه

قبول هم بکنه مادره خودشو هووی عروسش میبینه😑

حتی یسری مادرا شنیدم که انگار به پسرای بزرگشون هنوز شیر میدن از پستونشون😬😬😬😬

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
واقعا اون حرف در مورد آموزش توالت درسته ؟ خیلی جالب و عجیب بود

بخدا اره مهمه همه چیییی

توجه کن 

من نخوندم فقط شنیدم ممکنه کم و زیاد بگم

از همین خانومه بپس برا بچت

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

خب اگه این وسط مادر پسرو بیشتر از پدر دوست داشته باشه چی ؟نیازی نیست دیگه شبیه باباش باشه

در کل این یه چیز ذاتیه و اون حس رو پسر بچه ها دارن.

دست به مامان نزن با مامان حرف نزن پیش مامان نشین 

اینا رو از بچه ها زیاد میشنویم

سکس‌با مسائل جنسی فرق میکنه . همه تفاوت این دو مقوله رو میدونن.اینهمه عقب مونده هستیم ؟ دقیقا کجا وت ...

شما میدونی فرق می‌کنه 

بقیه اینجا نمیدونن دیدی که خودت 

و فروید رو یه آدم مریض جنسی تصور کردنپ😂🤝

2810