2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 152963 بازدید | 996 پست
وای نگم بهترهاینقد سوتی میدماینقد هولم بارها خوردم زمینده دفعه تو مغازه سلام میکنم🤣🤣اسمها رو اشتب ...

من یبار داخل آرایشگاه نشسته بودم بلند شدم از آرایشگره سوال کنم دوباره بهش سلام کردم 😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگید تعریف کنید دیگه کیا سوتی دادن

من یه بار نوجوون بودم و خونه تنها بودم ... زنگ خونه رو زدن یه لحظه فکر کردم مامان و بابامن با تاپ دویدم در رو باز کردم ... تا نگو پسر همسایه بود و اومده بود گاز پیکنیکمون رو پس بده ... آقا تا اومد سلام کنه از خجالت دویدم پشت در و بعدش هم که لباس پوشیدم روم نمیشد وسیله رو ازش پس بگیرم 😅😅😅

2805
بایددست میزاشتی روگوشت که مثلا داری باگوشی صحبت میکنی

برای من این اتفاق افتاد تو خیابون انقدر فکرم درگیر بود داشتم تند تند با خودم حرف میردم یه دفعه دیدم دو نفر تو ماشین هستن دارن نگاه میکنن میخندن منم دستم رو گذاشتم رو گوشم 😜

من یه بار نوجوون بودم و خونه تنها بودم ... زنگ خونه رو زدن یه لحظه فکر کردم مامان و بابامن با تاپ دو ...

یه بار هم شونزده ساله بودم ... خونه مون توی مجتمع بود داشتم از راه پله ها پایین میومدم از قضا پسر همسایه کناری داشت میومد بالا که یه جا چون دید نداشتیم داشتیم به هم برخورد میکردیم منم بی اختیار واسه اینکه بدخورد نکنیم به هم دستشو گرفتم و بعدش گفتم عه برو اونور و رفتم 😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعدا کلی خجالت کشیدم

همین الان شوهرم گفت بااین انجیرا مربای هویج درست نمیکنی؟؟? غروبی رفته هویج خریده

برو عزیزم برو با همون انجیرا مربای هویج درست کن خوب میشع

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

2810