2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 156136 بازدید | 1000 پست
🤣🤣🤣🤣من حالا با همکار شوهرم وخانمش رفته بودیم شمال تو یه دره بودیم من پام لیز خورد داشتم میفتادم ...

عزیزم این خوووووبه... اب دهنت نریخته رو دوستی ک دفعه اول دیدی بدونی چ درد بدیه😩😩😩😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

رسیدی خونه زنگ واحدشونو بزن بگو شیر کم چرب خریدم الانم رسیدم خونه نگران نباش عزیزم

وای این خیلی خوب بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای سوتی من 🤦🤦دوماد مادر شوهرم اومد دم در خونه ما چون مادر شوهرم وسیله براشون داد ما ببریم شوهرم ز ...

برای منم پیش اومده 

مامان بزرگم فوت شده بود بعد ما یه پنجشنبه میوه و خرما بردیم سر خاک وقتی برگشتیم خونه مامانم دختر خالم و شوهرشم اومده بودن

بعد من اومدم میوه تعارف کنم حواسم نبود میوه رو تو بغلم نگه داشتم دستمو بردم جلو🙈🙈🙈🙈

اون کثافتم هیچی نگفت دست داد یهو فهمیدم چید مرده بودیم از خنده

2805
خدا نکشتتون ناسلامتی سرکارم همش خنده م میگیرههههه😭🤣🤣

منم سرکارم ینیییی کارو ول کردم همش دارم ریز میخندم😭🤣

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

2810