2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 102 پست

جراحیش نکردین؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوست صفت گردو کجاشه دقیقا

منظورش همون پوست سفت و چوبی گردو هست 

میتونی توگوکل هم درموردش تحقیق کنی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
برای مهمانی مسافرت چی

من دخترم ۴.   ۵ سالگی شب ادراری داشت واسه اینکه کسی نفهمه مسخرش نکنن  بزور فقط خونه مامانم میرفتم شما هم با این شرایط چه اصراریه که برید مهمونی

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
2805

استارتر چرا جواب کاربرا را نمیدی 

فقط میگی پوشک میشد

اولا ک چرا فامیل باید میفهمیدن؟؟؟؟ 

میدونید با گفتن ب اونا چ صدمه ای ب آینده ی اون بچه زدید؟؟ الانم ک شدن سوهان روح اون طفلی🥺

یه مدت گرمی جات بهش بدید کمرش را با روغن سیاه دانه چرب کنید و ببندید 

درمانش را قطع نکنید هر دارویی ک دکتر داده را مرتب بهش بدید

شب ادرای مشکل نیست عزیزم 

مشکل فامیلای نفهم هستن که تاثیر شخصیتی دارن 

چفدر بی شعورن 

چرا شما همه چی رو میگید 

حرص خوردم خیلی 

این کیه دقیقا به بچه هفت ساله این حرفو زده 

روانی عقده ای بوده که بچگی خودش اسیب دید 

منم یکی میشناختم تا ۱۸ سالگی شب ادراری داشت همون ۱۷ ،۱۸ سالگی هم شوهرش دادن حتی به شوهرش نگفتن این مشکلو داره دفعه ی اول شوهرش گفته بود چرا همه جا خیسه دختره گفته آب ریخته😅ولی خوب شد 

اینطوری که فهمیدم مادرشون خیلی ترسو بود چندتا از بچه هاش شب ادراری داشتن ولی همشون بزرگ شدن خوب شدن بدون دوا درمون

الان یا یه چیزی از خودم افتادم خیلی ناراحت شدم ،دختر من کوچیکتر بود به زور میومد دستشویی،۵ـ۶سالش بود،خونه مامانم داشت می خندید یهو جیش کرد رو مبل ،انقد از باسن طفلک نیشگون گرفتم،خاک تو سرم ،هر وقت یادم میوفته عذاب وجدان می گیرم

من یکی رومیشناسم پدردوتابچه بودولی بازم شب ادراری داشت

کمتر آدمی اینطوره

اونا دیگه طبیعی نیستن مشکل دارن 

وگرنه برای کودک زیاد عجیب نیس

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
منم یکی میشناختم تا ۱۸ سالگی شب ادراری داشت همون ۱۷ ،۱۸ سالگی هم شوهرش دادن حتی به شوهرش نگفتن این م ...

فریب در ازدواج😅😅

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

منم تقریبا این مدلی بودم ولی خفیف تر

خوب خوب شدم نگران نباشید ولی چیزایی که باید رعایت کنید

معمولا شبا مایعات کمتر بخوره و بیشتر رد طول روز اب مصرف کنه و بخصوص چای رو شبا نخوره شب قبل خواب بره دستشویی شبم ساعت بذارید بیدارش کنید بره

و اینکه دارچین توی فصل سرما دم کنید دارچین خالی خیلی خوبه و اینکه لباس گرم بپوشه بازم تاثیر زیادی داره بدن که سردش بشه ناخوداگاه دستشویی هم زیاد میشه و اینکه بهش بگید سعی نکنه دستشوییش رو نگه داره به محض احساس کردنش بره دستشویی چون نگه داشتن ادرار تکرر ادرار میاره و اینکه نگه داره تا عادت کنه اصلا در این مورد صدق نمیکنه و وضع بدتر میشه

من قبلا اصلا نمیتونستم خوب دستشوییم رو نگه دارم ولی بعد زایمان کنترلم بهتر شد.

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
منم یکی میشناختم تا ۱۸ سالگی شب ادراری داشت همون ۱۷ ،۱۸ سالگی هم شوهرش دادن حتی به شوهرش نگفتن این م ...

میگن خیلی‌ها بعد ازدواج خوب میشن از دکتر شنیدم

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

اسی آخرش خواهرت مشکل داره یا دخترت؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

2810