2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 102 پست
خدانکنه اره جداشدن

کآش شما رو هم با خودش می‌برد

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فامیل از کجا می دونن خودتون گفتین،خیلی تاثیر بدی رو روحیه بچه داره ,یه بار قاطعانه بگین که حق ندارن همچین حرفی به بچه بزنن،من خودم شب ادراری داشتم ،می دونم برای مادر خیلی سخته و خونه نجس می سه و بو می گیره ولی یادمه داییم بهم می گفت شاشو،یا مامان بابام دعوام می کردن خیلی خجالت می کشیدم ،شب ادراری از استرس و اضطراب یا سردی بیش از حد بدنه که من هردوتاش رو داشتم ،الانم یه کوچولو هوا سرد بشه تن تن می رم دستشویی و به زور خودمو کنترل می کنم،فک کنم طب سنتی جواب بده

2805
سلام پسرمن ۱۳سال شب ادراری داشت بیچاره.ودست خودش نبود😔منم چون اصلن به دکترااعتقادی ندارم هیچ جا نبر ...

پوست صفت گردو کجاشه دقیقا 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
تا ۸۹سالگی شب ادراری داشت بعد درست شد مگه میشه

😂😂😂😂😂منظورش ۸ ، ۹ سالگی

تا ۸۹ که تازه باید ایزی لایف بشن

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
پوست صفت گردو کجاشه دقیقا

فکر کنم منظورش سفت بوده 

ولی این پره های خشک داخل گردو رو من دیدم دمنوش استفاده داره

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
عزیزم شب اداری سن بالاتر بره خوب میشه همچین عجایب نیس

من یکی رومیشناسم پدردوتابچه بودولی بازم شب ادراری داشت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2810