2777
2789

ماجرا از این قراره که همش گیر می‌داد بهم تو اصلا کار نمیکنی درصورتی که منم کار می‌کردم هم ظرف میشستم هم اتاق رو جارو میزدم

ولی هی همش همین جمله رو تکرار می‌کرد که تو کار نمیکنی

منم عصبی شدم بهم برخورد سرش داد زدم که دیگه شورشو درآوردی اینا

میگه من شوخی میکنم اینو میگم جدی نمیگم به بقیه بچه‌های اتاق هم میگم میخوای ناراحت شو میخوای نشو اخلاق من همینه

حالا من بازم به خاطر اینکه بد باهاش صحبت کردم رفتم عذرخواهی کردم ولی همچنان قهره

اعصابم خورده دلم نمیخواست تو اتاق با کسی تو فاز قهر و اینا باشم🤦‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
محل نده درست میشه

خیلی رو مخه جو اتاق

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خیلی با  هم اتاقیات شاکی.چرا؟

چرا باید همچین موضوعی اینقد درگیرت کنه.

ازدواج کنی عر حرفی دوستت زدو شوهرت میگه اونم خیلی جدی در صورتی که تو استخونا پاره شدع🙂🤨داره عاذی سازی میکنه برات قدردان باش😂😁🤌

ولش کن بگو ون خودم کارامو میکنم نوبای کار کردن همینه

الان قهر بودنش رو مخمه

جو اتاق اصلا خیلی بد شده اومدم تو حیاط نشستم

شوخی چه اخه

بگو شوخیت بی مزه است و باعث ناراحتی بقیه میشه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

خیلی با هم اتاقیات شاکی.چرا؟چرا باید همچین موضوعی اینقد درگیرت کنه.ازدواج کنی عر حرفی دوستت زدو شوه ...

😑😑😑😑

شوخی چه اخهبگو شوخیت بی مزه است و باعث ناراحتی بقیه میشه

خب هی تکرار می‌کرد

منم اشتباه کردم با دعوا شروع کردم باید دوستانه بهش میگفتم

ولی از این حرصم میگیره که میگه اخلاقم همینه میخواس ناراحت شو میخوای نشو بعدش هم میره تو فاز قهر کردنه

شیطونه میگه منم متقابلا باهاش قهر کنم😑

حالا من عذرخواهی هم کردم به خاطر تند رفتنم همچنان قهره

بخدا به شخص هروز شنوندم😁🤌

دوست عزیز الان تاپیک من جای مناسبی برای این حرفا و شوخی نیست

میبینی که عصبی‌ام

خب هی تکرار می‌کردمنم اشتباه کردم با دعوا شروع کردم باید دوستانه بهش میگفتمولی از این حرصم میگیره که ...

ولش کن 

حوصله داری توام محل نده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

این اتاق جای تو نیست باید بری یا این ادم بره منم سال اول همین بود وضعم

تا الان باهاش مشکلی نداشتم

الان هم ندارم اون قهره

نمیخوام اتاق رو عوض کنم با بقیه بچه‌ها خیلی ارتباطم خوبه

2810