2777
2789

سلام‌ خانوما‌ یه‌ سوال‌داشتم‌

وقتی‌ همه‌ چیز‌ خوب‌‌و‌ عادیه‌ ‌.برات‌ ویس‌ میفرستاد‌ بدون‌ دلیل‌ هرروز‌ کلی‌ ریلز‌ میفرستاد‌ و‌ باهات حرف میزد‌.‌ اما‌ الان‌ ۴‌ روره‌ که‌ غیب‌ شده‌ دلیلش‌ چی‌ میتونه‌ باشه‌ .‌ آخرین‌ بار‌ استوری‌ عکس‌ خودمو‌ ریپلای‌ خنده‌ کرد‌ منم‌ لایک‌ کردم‌ و‌ دیگه‌ هیچ‌.

الانم‌ هر‌ استوری‌ میذارم‌ میبینه‌ ولی‌ هیچ‌ واکنشی‌ نداره‌.

تواین‌ ۴‌ روز‌ منم هیچ‌ پیامی‌ ندادم‌ بهش که‌ کجایی‌‌و‌‌چی‌ میکنی‌

راستش‌ دلم میخواد‌ اگه‌ میخواد‌ بره‌ بره‌ اصلا‌ واسم‌ مهم‌ نیست‌ فقط‌ میخوام‌ دلیل‌ این‌ صفروصد‌ شدن‌ رو‌ بفهمم‌.‌ نمیخوام‌ تو‌ ذهنم‌ سوال‌ بمونه

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش سوال کن

بعضی ها سادیسم دارن 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
2805
دوس پسر من الان دو هفتس ک رفته…با وجود کلییی ادعای عشق و عاشقی بدون هیچ دلیلی.استوریامم میبینه انلای ...

چرا‌ اینا‌ اینطورین‌ 

اگه‌ واقعا‌ اینطوری‌ باشه‌ که‌ بذار‌ برن‌ گمشن

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...
نمیخوام‌ احساس‌ کنه‌ اونقدر‌ مهمه‌ که‌ پیگیرش‌ باشم

اگه مهمه براتون چرا نذارید متوجه بشه؟

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

دوس پسر من الان دو هفتس ک رفته…با وجود کلییی ادعای عشق و عاشقی بدون هیچ دلیلی.استوریامم میبینه انلای ...

بهتر نیست زنگ بزنید بهش 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

2810