2777
2789
عنوان

از مادری کردن خسته ام 😮‍💨

505 بازدید | 34 پست

بچه ام یک سال و دو ماهشه ، تو این مدت هیچکس بهم کوچکترین کمکی نکرد تو نگهداریش، شوهرم ۸ شب میاد خونه ، الان هم دیگه اعصابم به گریه هاش و لجبازی هاش نمی‌کشه،  هنوز هم شب تا صبح چندبار بیدار میشه گریه میکنه،  من کارمند بودم الان مرخصی بدون حقوقم، میخوام برگردم سرکار تو خونه بودن افسرده ام کرده بچه رو خم باید مهد بزارم ، اطرافیان کمک که نمیکنن فقط با حرفاشون اذیت میکنن میگن چطور دلت میاد بچه کوچیک مهد بزاری ، من اگه یه ماه دیگه خونه بمونم یا بلایی سر خودم میارم یا این بچه😪

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زود خسته شدی ،فکر میکنی راحته بچه  انقدری رو گذاشتن مهد هر روز یه چالش یه مریضی تا جایی که میشه به مرخصی ت ادامه بده فعلن ،وقت برا کار کردن هست الان تو خونه ای هسته ای چه برسه یگسر کار هم بری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
2805

واقعا خیلی سخته 

ولی بچه ای که اینقدر کوچیکه هم مهد خوب نیست براش مادر یا خواهری نداری بزاری پیشش؟ 

منم بچم ۱۰ ماهشه دیشب از شدت خستگی و بی خوابی فشارم شده بود ۹ روی ۶ 

ولی خوب کاری نمیشه کرد بچه ها که خودشون نخواستن بیان ما تصمیم گرفتیم که بیاریم ن تو زندگیمون  الانم باید مراقبشون باشیم تا وقتی بتونن از خودشون مراقبت کنن 

صبر کن تا بتونه حرف بزنه بعد بزارش مهد 

چه زود خسته شدی ،فکر میکنی راحته بچه انقدری رو گذاشتن مهد هر روز یه چالش یه مریضی تا جایی که میشه ب ...

آدم بیشتر از درک نشدن خسته میشه ، حتی شوهرم هم تو این مدت درکم نکردم ، بهش التماس کردم شبا یکم زودتر بیا خونه فایده نداشت

یه گوشت در باشه یکیش دروازه ....کاری را بکن که دلت و عقلت میگه ...همه ادمها مثل هم نیستن و هرکسی یه صبر و ظرفیتی داره ....نذار کاسه صبرت لبریز بشه ....تو اول باید حال دل و اعصاب خودتو خوب کنی تابتونی همسر ومادر خوبی باشی ....پس برای روح و بدن خودت هرکاری میخوای بکن ...همین که یه مهدعالی و پرستار خوب بالای سر بچت باشه کافیه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
واقعا خیلی سخته ولی بچه ای که اینقدر کوچیکه هم مهد خوب نیست براش مادر یا خواهری نداری بزاری پیشش؟ من ...

مامانم فوت کرده خواهرم شاغله ، مادرشوهرم شهرستان فقط موقع زایمانم ۱۰ روز خونم بود که اینقدر آزارم داد با زبونش ، خدا میدونه چقد سختی کشیدم 

2810