2777
2789
عنوان

بچم هفت ساله از مهر تا حالا پنج بار سرما خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 50 پست
طبیعی نیس ی ویتامین تو بدنش پایین هس ک سرما میخوره

ویتامین دی قبلا پایین بود

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

عادیه 

بچه های منم ۸ و ۹ سالشونه دائم یا عطسه میکنن یا آب دماغشونو میکشن پسر ۸ سالم که یهو عفونت ریه هم گرفت سه روز بستری شد 

من میخوام شربت ایمیونس بخرم براشون 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من هر چهارشنبه که میاد مریض شده.واکسن بزن براش تا سبک بگیره.

یه دوره درمان کامل با آنتی‌بیوتیک بگیره تا پاکسازی بشه بدنش

منم همپای بچه ها مریض میشم ناجور و یکی باید منا جمع کنه

2805
عادیه بچه های منم ۸ و ۹ سالشونه دائم یا عطسه میکنن یا آب دماغشونو میکشن پسر ۸ سالم که یهو عفونت ریه ...

ببر دکتر سر خود نده

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
زیاده دیگه.بگردین ببینین علتش چیه

هی مریض میشه منم مریض میکنه

بچه های منم همینن .انقدر این فصل ویروس زیاده .والدین رعایت نمیکنن بچه مریض رو میفرستن مدرسه بقیه رو ...

اگه بخوان نفرستن که باید کل سال نفرستن. دیگه ویروس همه جا پخشه 

مریض شدن هم طبیعیه 

البته قدیما اینقدر مریضی زیاد نبود یا اینقدر واگیر دار نبودن

ببر دکتر سر خود نده

ایمیونس یه شربت تقویت ایمنی بدنه هیج اشکالی نداره خوردنش حتی خودمونم میتونیم بخوریم 

یبارم دکتر تجویز کرد گفت چون بدن بچه ها ضعیف میشه تو فصل سرما بده

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

پسر منم تا کلاس سوم همینجوری بود کلاس اول و دوم که کل زمستون ۲ ماه میرفت مدرسه بقیه اش خونه مریض بود

ولی اگه لاغره یه دکتر تغذیه خوب ببر براش ویتامین و مواد معدنی رژیم غذایی بنویسه 

من که اینجوری خلاص شدم

حتما دکتر تغذیه باشه نه کارشناس تغذیه 

اگه بخوان نفرستن که باید کل سال نفرستن. دیگه ویروس همه جا پخشه مریض شدن هم طبیعیه البته قدیما اینقدر ...

نه عزیزم بچه وقتی سرما میخوره نباید بره مدرسه تا خوب بشه .اگه همین یه مورد کوچک رو همه رعایت کنن اتقدر بچه ها مریض نمیشن تند تند .این چرخه هی ادامه دار نمیشه.

الان مثل قدیم نیست کسی هم غیبت کنه آنلاین به درس ها دسترسی داره 

معلم بچه های من بارها تاکید کرده بچه ی مریض رو نفرستید .یه نفر غایب باشه بهتره تا ۵ یا ۶ نفر .

2810