2777
2789
عنوان

چرا من انقدر سرد شدم

426 بازدید | 33 پست

مدتهاست تو رابطه با همسرم سرد شدم‌ 

اصلا خیلی لذت هم نمی‌برم. اون بنده خدا میاد بو .‌..س و ب..غل و ... ولی من عین سنگ شدم. 

بهم میگه چرا طرفم نمیای . چرا هیچکاری نمیکنی. من اصلا هیچی به هیچی. فکر میکنه دوسش ندارم در صورتیکه خیلی دوسش دارم‌ . یه علتش شاید این باشه کارم تو خونه خیلی زیاد ه بچه کوچیک بچه مدرسه ای پخت پز بشور بساب. و...

بهم میگه تو این جامعه باید خیلی حواست بهم باشه بیرون خیلی وضع خرابه.  آدم سالم و پاکیه‌. میگم چشم و دلم سیر کن میرم بیرون ..‌

نمیدونم چرا دیگه اون شور و اشتیاق سابق رو ندارم اصلا. 

یعنی ۳ ماه هم بگذره اصلا عین خیالم نیست‌ قبلا برام خیلی مهم بود..واقعا خیلی ناراحتم از این موضوع و این هم سردی خودم. خصوصا ک همسرم بسیار آدم لمسی ای هم هست.میشه راهنماییم کنید چیکار کنم درست بشم؟ اگر تجربه دارین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم کاراتو یه جور برنامه ریزی کن که شب به جز شام و شستن ظرف هیچ کار دیگه نداشته باشی ... هیچ کاری ...اینجوری شبها بلنده راحت وقت رسیدگی به خودت رو داری وقتی به خودت برسی لذت میبری از خودت و به داد دل شوهرت هم میرسی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من اینجوری بودم یه مدت بعد متوجه شدم حامله ام وبرای تغیر هورمون هاست🥴

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
2810