2777
2789
یه پسر بلاگر تو اینستا هست رفته بود اسکی رو برف افتاد قطع نخاع شده همیشه استوری که میزاره به این معن ...

استوری چجوری میذاره وقتی دستش کار نمیکنه🤦‍♀️

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ما محل کارمون سوله ساز داشتیم یکیشون جلو چشم من افتاد پایین . اورژانس اومد گفت این به پایین نرسیده ...

وای خدا سره هیچکس نیاره..اینه ک میگن خدا عاقبتمونو بخیر کن هزارتا معنی و حرف توشه واقعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای خدا سره هیچکس نیاره..اینه ک میگن خدا عاقبتمونو بخیر کن هزارتا معنی و حرف توشه واقعا

واس ما بیمه داشت اما چون خودش ایمنی رعایت نکرده کلاه و کمربند ایمنی نبسته بود نصف دیه رو بهش دادیم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من اگه بودم خودم رو میکشتم هر چند دستشم کار نمیکنه بدبخت این کارم نمیتونه بکنه🤦‍♀️

اره واقعا حتی نمیتونه خودشم بکشه..باز طرف از کمر قط بشه میتونه از دستش حداقل استفاده کنه..من واسه بیحسی سزارین ک ریکاوری بودم انگار پا نداشتم اینقد اذیت شدم ک هی گردنمو سرمو تاب میدادم ک تا مدتها گردنم درد میکرد فقط بخاطر اینکه انگار پا نداشتم داشتم عذاب میکشیدم

دستش خیلی کم کار میکنه انقدر قد بلند و خوش هیکل بود بعد فلج شد دوست دخترش که باهاش کلیپ می‌ساخت ولش ...

شاید حرف خوبی نباشه من بودم با همون دسته خودم میبردم اون دنیا این چه زندگیه وقتی آخرشم میخوایم بمیریم

نه بابا خودکشی خودش گناه داره و اون دنیا هم عذاب میکشه

من قبول ندارم اینو همه هم میگن ولی من قبول ندارم وقتی خود خدا میکشتمون  یعنی تحملش ندارم اینجوری همینجا با جهنم چه فرقی داره