2777
2789
عنوان

مامانی که بچه کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 100 پست
اصلا مشکل الان با درس اینا نیست مشکلم آروم مظلوم بودنشه

اشکال نداره 

پسر منم آروم و مظلومه

بعد از 9 سال مدرسه رفتن

ولی از خودش دفاع میکنه 

بعضی ها تم رفتارشون اینه 

فقط یادش بده از خودش دفاع کنه 

بگو هر که اذیتت کرد تو جوابشو بده

اگه دعوات کردن بگو مامانم گفته 

ماشاالله خیلی مدرسه کم دانش آموز داره چند شهریه گرفتن. من انتفاعی ۳۰تا غیر انتفاعی ۳۵تا بودن. پسرم ریاضیش خوبه اذیت نمیکنه فارسی ترکیبات قاطیه روخوانی خیلی بده اصلا روخوانیش. خوب نیست

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره پسر منم آروم و مظلومهبعد از 9 سال مدرسه رفتنولی از خودش دفاع میکنه بعضی ها تم رفتارشون ا ...

آره امروز باهاش خیلی حرف زدم 

راجب اون در نوشابه یکم بیشتر توضیح میدین

آره امروز باهاش خیلی حرف زدم راجب اون در نوشابه یکم بیشتر توضیح میدین

1.عین الگو توی درس ریاضی 

درهای نوشابه مثلا سبز دوتا قرمز یکی بچین کنار هم بگو الگو رو ادامه بده 

2.یا اینکه سه تا رنگ مختلف بزار بگو خوب دقت کن

بعد یه کاغذ بزار که نتونه ببینه بگو بهش مثلش رو بچین 

3. روی یه کاغذ کلی دایره بکش هر کدوم یه رنگی

بعد تایمر بزار بگو تو مثلا یه دقیقه روی همشون رنگ در نوشابه مثل خودش بزار 

و...

من معلمم 30 تا دانش آموز که هزارویک کاردارم تصور کن تکالیف 30 تارو خط ب خط ببینی غلط نباشن کتاب نگارش و ریاضی هرروز باید امضا بزنیم روزی صدبار میان پیشت هی این اینکارو کرد اون اینکارو کرد ،این میگ میخام پیش رها باشم رها میگ میخام پیش شکوفه باشم تصورش کنین فقط و بدونین معلم فقط برای خواسته های بچه شما اونجا نیست 

پسر من کلاس سومه.دوس دارم سرمو بزنم به دیوار از دستش . از بس کند و حواسپرته.یک غلطایی داره سرم سوت م ...

عین دختر من 

فکر کن تو خونه صد بار نوشته اسب

رفته مدرسه نوشته آسب 

معلمم پایین برگه نوشته مادر گرامی دخترت توی نشانه ها ضعیفه بیشتر باهاش کار کنید 🥲

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
پسر من کلاس سومه.دوس دارم سرمو بزنم به دیوار از دستش . از بس کند و حواسپرته.یک غلطایی داره سرم سوت م ...

دقیقا عین پسر من خ باهوش بود ولی کلا پسر من از اموزش مستقیم بدش میاد مثلا الان کلاس اول ساعت یاد گرفته ولی بدش میاد تر‌کیبارو یاد بگیره