2777
2789
عنوان

مامانی که بچه کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 100 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی روانیه به خدا تو این مدارس ریخته البته تک و توک خوب هم هست توشون ولی خب اکثرا یه جورین،هم‌پرسنل ...

من هنوز معلم کلاس اولمو تمام پایه هامو یادوه اینقد که کثل مادر باهامون رفتار میکردن،معلمای جدید واقعا یجوری شدن،کاری کردن من از اکثر بچه ها میپرسم فراری ان از مدرسه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

پسرمنم ترکیبا رو قاطی میکنه اونروز معلمش با چندتا از بچه ها فرستادش دفتر اونجا بهش گفتن اگه تا چهارش ...

😔

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘

من مادر یه دختر کلاس اولیم

اصلا تمرکز نداشت و همکاری نمیکرد 

الان شده بهترین شاگرد کلاس

خیلی مودبانه به معلمش گفتم

اونم بهم گفت

باهاش بازی های تمرکزی انجام بده

یع عالمه در نوشابه جمع کن 

از هر رنگی 

و هرزوی سه تا یه ربع باهاش بازی کن 

بازی الگو سازی عمودی و افقی

بزن نت صدتا بازی میاد 

سر یه ماه انقدر خوب میشه که خودت تعجب میکنی 

تو خونه براش یه تایمر بزار بگو در این تایم دو تا خط بنویس 

بعدش یه کارتون یا بازی میکنیم

عالی میشه 

به جای غصه و نگرانی و غرغر 

فعالیت مثبت کن 

پسرمنم ترکیبا رو قاطی میکنه اونروز معلمش با چندتا از بچه ها فرستادش دفتر اونجا بهش گفتن اگه تا چهارش ...

خاک تو سرشون

روح و روان یه بچه رو چه جوری بهم میریزن

دلم برات تنگ شده حسین

بعضی معلما واقعا نفهمن

فقط اسمشونو گذاشتن معلم

حق ندارن با اعصاب یه بچه بازی کنن

این بچه که تو کلاس ضربه روحی یا جسمی میخوره بعدها عواقب بدی در انتظارشه

دلم برات تنگ شده حسین

من مادر یه دختر کلاس اولیماصلا تمرکز نداشت و همکاری نمیکرد الان شده بهترین شاگرد کلاسخیلی مودبانه به ...

اصلا مشکل الان با درس اینا نیست مشکلم آروم مظلوم بودنشه

پسر من کلاس سومه.دوس دارم سرمو بزنم به دیوار از دستش . از بس کند و حواسپرته.یک غلطایی داره سرم سوت م ...

عزیزم ببرین کار درمانی باهاش تمرکز هوش کار میکنن خیلی خوبه

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘