2777
2789
عنوان

مامانی که بچه کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 100 پست

کلاس اولین سخت ترین پایه تحصیلی هست حتی تا دکترا.. باور کن با قاطعیت اینو میگم.. وقتی هم که معلم همکاری نکنه خیلی بدجوره.. ببین استرس اگر بگیره دیگه از نظر تحصیل سخت میشه براش و استرس موندگار میشه. . اصلا نمیخوام نگرانت کنم.. کاملا ریلکس باش و استرس خودتو به بچه منتقل نکن.. زنگ بزن با مدیر صحبت کن.. اگر حل نشد برو مشاوره مدرسه و کمک بگیر.. اونم حل نشد برو مشاوره اداره آموزش پرورش ناحیه خودتون

پسرمنم بخاطر اینکه همکلاسیش پاک کنشو برداشته بود گریه کرده بود معلمش میگه لوسه منم گفتم میگرفت بچه ی ...

من رو همه وسایلش اسم نوشته بودم هیچ چیز اضافی نمی دادم ببره بس که بعضی بچه ها وسایل دیگران راحت برمی دارن 

خدا رو شکر زیاد چیزی گم نکرد در وقتی که بقیه مادرها از گم شدن وسایل بچه هاشون همیشه شاکی بودن ، یکیشون می گفت از اول سال تا حالا سه تا بسته مداد رنگی براش خریده و گم کرده

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من کلاس اوله مشکلاتش زیاده همکلاسیش اذیتش میکنه تو خونه خوبه تو مدرسه بازدهیش خیلی ضعیفهتو خون ...

حالا معلم پسر من میگه جمله ای املا بگید مثلا اَسَد با اَسب بود ،نگید اَسَدمکس کنید بعد بگید با دوباره مکس بعد اَسب.....

خب بابا اینا کلاس اولین فعلا ۴تا حرف بیشتر یاد نگرفتن چطور یه جمله رو بنویسن بدون مکس آخه

دختر من کلاس اوله مشکلاتش زیاده همکلاسیش اذیتش میکنه تو خونه خوبه تو مدرسه بازدهیش خیلی ضعیفهتو خون ...

پسر من کلاس سومه.دوس دارم سرمو بزنم به دیوار از دستش . از بس کند و حواسپرته.یک غلطایی داره سرم سوت میکشه گاهی فکر میکنم با این همه حواسپرتی انگار میخواد لج منو دربیاره. جالبه همیشه فکر میکردم باهوش باشه الان دیگه کم کم دارم میترسم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
من رو همه وسایلش اسم نوشته بودم هیچ چیز اضافی نمی دادم ببره بس که بعضی بچه ها وسایل دیگران راحت برمی ...

منم روی همه ی وسایلش برچسب زدم حتی چوب خطاش ولی پسره به قسط اذیت برداشته معلمه هم دیده و به اون پسره تذکر نداده بعد به پسر من میگه لوس 

والا من اواین بارم بود به اونم کار نداشتم گفتم میگه اون بچه میاد سر میزش میشه لطفا حواستون باشه نزن ...

میگم که خوبه بدونه حواستون به بچتون هست.میخواد پیام شما رو جواب بده میخواد جواب نده.معلم بچه منم بخاطر یه بار تذکر من اینکارو کرد من اهمیت ندادم

چقدر شماها حساسین تا صبح خواب پریشون میدیدی؟؟؟ بخاطر این؟؟ مگه تا چند سالگی میخوای کنار بچت باشی و ا ...

والا من استرس بچه رو ندارم حس کردم معلم لج بازه میترسم اون اذیتش کنه 

من سر بچه اول پوستم کنده شد ، سعی کن اصلا به امید معلم نشینی ، هر روز و هر روز با بچه ات درس کار کن ...

تو خونه کار میکنم اصلا مشکل من کار کردن بچه نیست 

اسی جان، پاشو برو مدرسه و با معلمش آروم و مستقیم در مورد موضوع صحبت کن و بگو که من بچمو فرستادم غیرانتفاعی که خیالم از بابت این موضوعات راحت باشه. بچه استرس نگیره... تنبیه برای بچه کلاس اول آخه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️معلمش الان باید اینقدررر مهربونم و با حوصله باشه که بچه عاشقش بشه، نه اینکه فورا گارد بگیره و عیب رو بچه بزارن.

اگر دیدی حرف زیاد میزنه، برو پیش مدیر، بگو پرونده بچمو بده ببرمش جاییکه برای بچه و خانواده احترام قائل باشند، صبور باشند، بچه من الان از معلم بترسه سالهای دیگه که نمیتونم درستش کنم.

کاملا حق به جانب حرف بزن، چون اون معلم اصلا اجازه ندارند با بچه بد برخورد کنه ... اسم پرونده رو بیاری، اخلاقشون درست میشه.

بگو دفعه بعد با باباش مستقیم میرم آموزش و پرورش از مدرسه و معلمانش بابت برخورد بد شکایت میکنم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
والا من استرس بچه رو ندارم حس کردم معلم لج بازه میترسم اون اذیتش کنه

نه عزیزم هیچ معلمی هرچی هم بد باشه بچه رو بخاطر همچین چیزی اذیت نمیکنه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏