2777
2789

میدونم که این حرف خیلی مزخرفه از نظر خیلیاتون و میدونم خیلیاتون هم متاسفانه قبول دارین این موضوعو. و فقط تظاهر میکنین که نه پیردختر چیه و.. اگه دختری دور و برتون دیر ازدواج کنه نگاه بدی بهش دارید! مامانم چهل سالشه و از وقتی به این سن رسیده خیلی عوض شده ناامیدتر خسته تر و کلی رفتارهایی که انگار دور از جون پاش لب گوره. امشب بهش گفتم مامان این چه حرفاییه من میخوام وقتی چهل سالم شد تازه تشکیل خانواده بدم تو حس پیر بودن داری؟با خنده گفت یعنی وقتی پیر دختر شدی میخوای ازدواج کنی؟حالم بد شد. راستشو بخواین یجورایی نگران این شدم که اگه منم دیر ازدواج کردم یا شرایطش زود پیش نیومد مامانم چه حسی نسبت بهم خواهد داشت در اینده؟شدیدا ناراحت شدم از طرز فکرش

جدای این بحثا و اینکه این حرف اشتباهه میخواستم بدونم ادمایی که این طرز فکرو دارن به نظرتون از چه سنی یه دخترو پیر دختر محسوب میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست گفتی دقیقا

حرف خیلی مزخرفه

این حرفا مال دهه ۷۰ وایناست

من که به بار تو فامیل و خانواده خودم به گوشم نخورده

ففط یه بار از مامانه دوستم شنیدم داشت راجب یه نفر میگفت که با وجود پولدار بودنشون سحط فرهنگی به شدت پایینی دارند

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
درست گفتی دقیقاحرف خیلی مزخرفهاین حرفا مال دهه ۷۰ وایناستمن که به بار تو فامیل و خانواده خودم به گوش ...

من دو تا دختر عمه ۲۹ و ۳۰ ساله دارم که ازدواج نکردن هنوز و همسرانشون حرف میزنن و دلشون واسشون میسوزه

پیردختر اینارو ولش کن. اگه قصد ازدواج و بچه دارشدن داشته باشی تا سن سی و پنج سالگی شما باید بچه هاتو آورده باشی  چون بعد اون یکم سخت تره. از نظر احساسی و اون ذوق و شوق هم تاهمین سن مناسب تره . دیگه بعدش توی همه مسائل یکم سختی هست. بعدشم قدیم فرق داشت یادمه یکی بیس چهارسالش بود میگفتن دیرشده . ولی الان دخترا خیلی بیشتر مجرد میمونن

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

عزیزم الان خیلیا ازدواج نمیکنن ظاهرم خیلی مهمه. مثلا مادر من ۵۰ سالشه چون ازدواج کرده بچه داره درس نخونده به خودش نمیرسه پیر نشون میده اما خواهر شوهر. خواهرم مجرده ۵۰ سالشه انگار دختر ۳۰ ساله  به خودش میرسه.

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
2810