عقد خواهر شوهرم و برادر شوهرم دقیقا نزدیک هم افتاده با فاصله ی دو سه روزه 5ماه قبلش هم عروسی برادر شوهرم بود واقعا الان نمیدونم واسه این همه مراسم لباس رو چیکار کنم هر لباسی که میگیریم کم کمش 7 میلیون یا اگه بخواهی لباس خوب بگیری 10 میلیون ، بجز آرایشگاه و کیف و کفش ، دلم واقعا به حال شوهرم میسوزه از یه طرف میگم لباس نگیرم از یه طرف هم آبروم میره لباس تکراری بپوشم ، لباسای بچه هامم مونده چند ماه دیگه هم عروسی خواهر خودمه ، مگه یه آدم چقدر پول داره ؟ از الان همه بهم میگن خیلی تو لباسات و اینا دقت کن تو فامیل هم چند شب دیگه عروسی داریم کلا امسال ماشاءالله بخت همه ی دخترا پسرای فامیل باز شد به شوهرم میگم چهار میلیون بده میگه ندارم چه برسه که اسم لباس رو بیارم ، نمیتونم از کسی لباس قرض کنم و حتی نمیتونم کرایه کنم چیکار کنم به نظرتون یه تیکه طلا دارم بفروشم به نظر خودم ارزش نداره ولی مردم خیلی پشتم حرف میزنن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!