2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 161 پست
منم طلا دوست دارم همه خانم ها دوست دارنولی خب از طرفی به چشم پس انداز هم میبینم اگر تو موقعیتی باشم ...

🤣🤣🤣🤣

اره خب درست میگی منم اگه نیاز به قرض باشه قطعا ترجیحم اینه طلا بفروشم و قرض نکنم 

ولی در کل به طلا بیشتر از لباس اهمیت میدم و ازش بیشتر لذت میبرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دقیقا وقتی حرف از جاری خواهرش زد من خیلی تعجب کردم گفتم عروسی جاری منم بود یه آرایشگاه خوب نرفتم ...

خب پس حتمااا توام بدای عقد جاریت لباس بخری واقعا ضایعس هم لباس نخری هم آرایشگاه نری خیلی درجه یکه نمیشه واقعا نرفت

2805
وای چرا پس حالا من ب لباس خیلی اهمیت میدم ته کارتمم هزار نیس 💔😂😂حس میکنم شما دید بازی داری میشه ل ...

آخه به نظرم لباس چیز بی ارزشیه

حالا مادرشوهرِ دختر خالمو بهت تعریف کنم

اینا خیلی ملک املاک دارن و از قدیم خانواده سرمایه داری بودن

ولی مادرشوهر پدرشوهره عین گداها میگردن سواد اینام ندارنا فقط تو کار بساز بفروشن و...

یه بار مادرشوهر دختر خالمو دیدم چادرش پاره بود 

بعد دختر خالم یه چیزایی تعریف میکنه ازشون شاخ در میاریم از خساستشون 

ولی اصلا کوچیک ترین ضربه ای به شخصیتشون وارد نشده

همه میگن حاج خانم فلانی حاج آقا فلانی

باور کن ما فقط از تو اونا خبر داریم، ازبیرون لباساش همه داغونن ها

ولی مردم اصلا لباسای این خانمو نمیبینن که 

فقط بخاطر دارایی شون میزارنشون رو سرشون

پدرشوهر مادرشوهر چه کاره هستن؟زندگی خودشو به باد میده

خب داره میگه پول میده یه سره به پدرشوهر برای مهموناش خرج کنه 

این طبیعیه از نظرت؟؟؟

اگه طبیعیه من دیگه حرفی ندارم با شما چون خیلی با هم فرق داریم

دقیقا منم نمی‌دونم چیکار کنم پدر شوهرم با مادر شوهرمم توقع دارن شوهرم به برادرش کمک کنه تو هزینه ی م ...

شرابطه به خونواده شوهرت بگو اگر اونا تز میدن کمک کنین بگو پول لباسم نداریم

ممنون گلم 🌹 به خودم باشه اصلا دلم نمی‌خواد این همه خرج ولی فامیلامون واقعا آبرو نمی‌ذارن واسه آدم

من درکت میکنم چون ماهم اینطوری هستیم که شده کلیه بفروشیم ولی لباس گرون باید بخریم وگرنه فامیل کلی حرف پشتمون میزنن

شوهرتو بیشتر از خودت دوس داری نه ؟

بله من بیشتر دوسش دارم ولی اون از بین ما خانواده اش رو بیشتر دوست داره ، هر چی هم قانع باشم تو لباسام صد در صد آبروی خودش می‌ره ولی یه وقتایی دلم میخواد کوتاه بیام 

این همه خرج میکنن بعد شبیه گداها لباس میپوشن ؟ عجب بابا عجب😖

دقیقا

آخه لباس از طلا بپوشی حبس شی خونه چه ارزشی داره 

اونا اصلا لباس براشون اهمیتی نداره 

اتفاقا ازبیرون شیکم به نظرمیان 

ماکه نزدیکیم میدونیم چخبره 

اونا روش درست زندگیرو فهمیدن و تمام!

آخه به نظرم لباس چیز بی ارزشیهحالا مادرشوهرِ دختر خالمو بهت تعریف کنماینا خیلی ملک املاک دارن و از ق ...

خیلی بدع ادم ب ادم بخاطر مال و ثروتش بها بدن و رو سرشون بزارن 💔ناراحت کننده س طرف دوزار نمی ارزه ولی چون پولدارع محترمه💔

هستن آدمایی که جایگاه عالی دارن و مد گرا و لباس گرا هستنمثلا خاله من دکتره و استاد دانشگاهه و رییس ی ...

تو هر چیزی اعتدال خوبه عزیزم 

برادرای من لباسهاشون شیکه و نمیگم مثلا یه لباس رو دوبار تنشون نمی‌بینم چون میبینم هم خودشون هم خانومشون 

ولی به روز و تمیز و نو هست لباسی که تنشونه

خب داره میگه پول میده یه سره به پدرشوهر برای مهموناش خرج کنه این طبیعیه از نظرت؟؟؟اگه طبیعیه من دیگه ...

اونجور باشه اصلا نباید تو اون زندگی بمونه 

من یه نمونه تو فامیل داشتیم 

شوهره میداد خانوادش

دختره هم از حرصش آتیش میزده زندگی شوهره

الان که پیرشدن زندگی شون تو منجلابی که خودشون ساختن داره غرق میشه

بله من بیشتر دوسش دارم ولی اون از بین ما خانواده اش رو بیشتر دوست داره ، هر چی هم قانع باشم تو لباسا ...

خواهرم یاد بگیر خودتو بیشتر از همه دوست داشته باشی حتی بچت منم عین تو بودما ولی کیه ک قدر بدونه کیه ک بگه عروس ما خوبه کیه ک عین پروانه ب دور ادم بگرده 

2810