2777
2789
عنوان

مرد چهل ساله ی سرمایه دار به دخترعموم پیله کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیز آدما تاریخ انقضا دارن و تاریخ انقضای دخترعموت برا احسان تموم شده بود دخترعموت میتونس یه سبک دیگه ای برداره و اسمشو با منت بندازه توی شناسنامش ولی خب سطح خودشو پایین آورد  انتخاب کرد که احسان شوگر ددیش بشه و ایشون در قبال پول و کادو باش همخونه بشه معلومه مرده بعد یمدت ازش سیر میشد و از پول زدن خسته میشد

عزیز آدما تاریخ انقضا دارن و تاریخ انقضای دخترعموت برا احسان تموم شده بود دخترعموت میتونس یه سبک دیگ ...

آخه مرده وعده ی ازدواج داده بود بهش 

دخترعموم چون حسی بهش نداشت اول صیغه شد ک بعدأ ثبت کنه 

آخه مرده وعده ی ازدواج داده بود بهش دخترعموم چون حسی بهش نداشت اول صیغه شد ک بعدأ ثبت کنه

من که نوشتم اشتباهو دخترعموت کرد که سطح خودشو با نوع انتخابش آورد پایین وگرنه خودشو سنگین میگرفت زنش بود ولی خواست ازش بهره کشیه مالی کنه و همین اشتباه بزرگش شد

بازم خداروشکر الان مزون زده از لحاظ مالیه اوکیه حداقل

نظرم اینه که عسل اشتباه بزرگی کرد که پنهانی از احسان رفت جشن تولد و از اعتمادش سوء استفاده کرد و پنهان کاری کرد درحالیکه احسان صد خودشو براش گذاشته بود ولی با پنهان کاری عسل فکر کرد که همین پنهان کاری کوچیک شاید در آینده پنهان کاری های بزرگتر و حتی خیانت رو هم به دنبال داشته باشه، احسان واقعا دوسش داشت ولی از اعتمادش سوء استفاده شد و عسل از  چشمش افتاد. نگو میترسم دوست بشم و اینا دوست شدن و آشنا شدن اشتباه نیست ولی باید به عقاید و خواسته های هم احترام بزاریم یعنی چی که چون فهمید احسان حساسه دور از چشمش رفت مهمونی، چه معنی میده که به خاطر چند ساعت خوشی خودمون و از چشم طرف بندازیم؟

من که نوشتم اشتباهو دخترعموت کرد که سطح خودشو با نوع انتخابش آورد پایین وگرنه خودشو سنگین میگرفت زنش ...

نمیدونم

ولی خیلی عجیب بود 

رفتار های احسان آرزوی هر زنیه 

ولی بی تفاوتیش به روز تولد و کات کردن یهوییش بعده این همه دوست دارم گفتن برای همه امون غیرمنتظره بود 

2810