2777
2789
عنوان

لطفا بیاید صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 166 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصن براش مهم نیس رفته بود پرده دختره رو زده بود دختره بیچاره داشت گریه میکرد جلو در خونمون میگفت امی ...

همین ک اسمش امیره کارو جمع کرد 

بنده خدا دختره چیشد گناه داشت 

همین ک اسمش امیره کارو جمع کرد بنده خدا دختره چیشد گناه داشت

یه بارم یه دختره دیگه انقدر دوسش داشت خودشو کشت بخاطرش ولی انگار نه انگار فقط میخنده 

الله امشبو العفو

این چیزا شاید الان جواب نده اما در اینده پسشون میده

ولی خب اینم بگم با اینکه داداش بزرگتر اذیتم میکنه ولی هرجا خاستن بریزن سرم میگفتم داداش امیر سونم میگفتن ولش کنید داداشش میاد جرمون میده

الله امشبو العفو

من خودم تایپم این بود دختری باشه توی زندگیم که مدیریتم کنه

اره بعضیا اینجور دوست دارن اما اختلاف سنی زیاد باشه گاهی ام خوب نیست توی بعضب زمینه ها 

البته بستگی ب طرف مقابل هم داره

اره بعضیا اینجور دوست دارن اما اختلاف سنی زیاد باشه گاهی ام خوب نیست توی بعضب زمینه ها البته بستگی ب ...

اره میگم دیگه یه جور بود اصن حالم کنارش خوب بود هیچ دختری مث اون با اینکه مجازی بود تو وجودم جونه نزد

الله امشبو العفو

2810