2777
2789
عنوان

عکس سینه بچه مامانا تو روخدا بیاین واجبه 🙁🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 49 پست
ن خداروشکر اسهال نیس فقط خلط سینه داره همین با ابریزش که اونم ابریزشش شفاف چرکی نیس

انشالله که هرچه زودترخوب میشه چن وقتشه؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

انشالله که هرچه زودترخوب میشه چن وقتشه؟؟

منم چن روز پیش بچم همینجوری بود حتی دکترم نبردم خودم دارو گرفتم بش دادم خداروشکر خیلی بهترشد 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا برم پیش دکتر میپرسم مرسی که گفتی گلم

💕

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
منم نوزادم سک سالو‌نیمشه یک ماه پیش ید جور مریض شد دکتر ازیترو مایسین ۱۰۰داد سرسع خوب شد

اونو براش استفاده کردم ولی تاثیری نزاشت براش میدونی این سرما نخورده فقط خلط سینه داره بعدم موقعی که گریه میکنه یکم ابریزش داره همین 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2805
اونو براش استفاده کردم ولی تاثیری نزاشت براش میدونی این سرما نخورده فقط خلط سینه داره بعدم موقعی که ...

منم اینطوری بود چون نمیتونن خلط رو بیرون بنداز بیشتر اذیت میشن الان اگه تب نمیکنه عفونت اصلی رفته این مشکل خس خس من بعد یک هفته رفت 

انشالله یکسال و دوماهشه

اشتباه کردم اومدم توتایپک شما این خبرو دادم گفتم مادرا حواسشونو جم کنن فک نمیکردم اینقد نگران باشی تایپکای دیگتونو نگاکردم دکترنگف چرابچتون سینش خوب نمیشه این همه دارو مصرف کردین ببر بستریش کن اونا خودشون بهترمیدونن چن وقته مریض شده؟؟ 

منم اینطوری بود چون نمیتونن خلط رو بیرون بنداز بیشتر اذیت میشن الان اگه تب نمیکنه عفونت اصلی رفته ای ...

ن تب نمیکنه فقط خس خس داره همین خداروشکر که خوب شدی برای پسر منم دعا کن مرسی 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

ن تب نمیکنه فقط خس خس داره همین خداروشکر که خوب شدی برای پسر منم دعا کن مرسی

خوتهش انشاالله که بهتر باشه ی شربت هست کتو تیفن هر ۸ ساعت یک میل قطرهچکون بدی زودتر جوابه فقط خواب اوره یکم 

اشتباه کردم اومدم توتایپک شما این خبرو دادم گفتم مادرا حواسشونو جم کنن فک نمیکردم اینقد نگران باشی ت ...

خب چند باری پیش دکتر بردم دارو داده ولی خب خلط سینه اش از بین نمیره وگرنه علائم دیگ نداری انشالله که خوب بشه واقعا دیگ موندم چیکار کنم فردا میبرمش پیش دکتر ببینم چی میگه 

خوتهش انشاالله که بهتر باشه ی شربت هست کتو تیفن هر ۸ ساعت یک میل قطرهچکون بدی زودتر جوابه فقط خواب ا ...

انشالله ن دیگ فردا میبرمش پیش دکتر تا ببیمنم چی میگ اگ نیاز به بستریه بستری کنه از بچم هیچی مهم تر نیس الکی دارو ندم بهتره چون کوچیکه 

خب چند باری پیش دکتر بردم دارو داده ولی خب خلط سینه اش از بین نمیره وگرنه علائم دیگ نداری انشالله که ...

انشالله فردا لبت خندون باشه شیرخودت میخوره یاشیرخشک؟ 

انشالله ن دیگ فردا میبرمش پیش دکتر تا ببیمنم چی میگ اگ نیاز به بستریه بستری کنه از بچم هیچی مهم تر ن ...

اونکه صد البته منم اینا که گفتم دکتر اطفال داد سر خود نگرفتم انشاالله که خوب میشه  نگران نباش 

انشالله فردا لبت خندون باشه شیرخودت میخوره یاشیرخشک؟

انشالله شیر خودمو میخوره 

2810