درود
شبتون بخیر و نیکی انشالله
یک مساله ای برای من پیش اومده ممنون میشم نظرتون رو بدونم و راهنمایی کنید 💙
پدرم ماشین جدید خریدن، ماشین قدیمی و اوراق داشتن که فروختن و یه تیبا برای داداشم خریدن و داداشم گفت نمیخوام ، به دلایلی که گفتنش از حوصله ی تاپیک خارجه.
مادرم چند شبه بلوا به پا کرده که باید تیبا رو بدیم به داداشم چون وسیلهای نداره! پدرمم گفته دختر خودم هر روز اونقدر زجر میکشه تا ماشین قراضه شو یه استارت بزنه قراره بر دادن ماشین باشه خانواده خودم اولویت هستن.
حالا مامانم قهر کرده 🥲
اول که من رو مقصر میدونست ... 🤐
اما الان از در محبت وارد شده ! مادری که طوری رفتار میکرد انگار دختری نداره مدام قربون صدقه ی من میره تا من بابامو راضی کنم!
واقعا هیچکدوم راضی نیستیم پدرم خیلی به خانواده مادرم رسیدگی میکنه و چون شرایط مالی اش ازاون ها بهتره همیشه مادرم به بهترین نحو اون هارو ساپورت کرده یعنی از گلوی ما زده برای اونا....
به بابام میگم بفروش تا تموم بشه ماجرا میگه نه، نگه میدارم تا از یه جایی جلوی این باج گیری خانواده شون تموم بشه.
پدرم بیماره و حسابی حرص میخوره ما نگرانش هستیم
از طرفی اصرار داره من ماشین رو بردارم ولی از مامانم میترسم... و خب نمیخوام منتی روی سرمون باشه( که قطعا هست هرچند ماشین رایگان بدستمون نمیاد)
به نظرتون چیکار کنیم؟ داداشمم راضی نمیشه ماشین بهتری میخواد که بابام راضی نمیشه. 😂😂😂
چه وضعی شد 😂