2777
2789
عنوان

خانومای متاهل به نظرتون کی بچه بیاد خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 161 پست
پس بذار اگر علاقه پیدا کردی و هردو آمادگی داشتین شاید فردا ... شاید هیچوقت همسر من کلا نظری نداره .. ...

دقیقا شاید هیچوقت

اینم چیزی نمیگه برای نیاوردن یا اوردن ولی درکل مثل من قاطع نیست

خب شاید اگه زود هم میاوردید پشمون میشدید که زیاد دونفره نبودین

شک ندارم پشیمون نمی‌شدم الان اطرافیانمو دارم میبینم اونایی که با من ازدواج کردن بچه هاشون دارن میرن مدرسه خیلی خیلی راحت شدن بچشون از آب گل در اومده دونفرشون هم اندازست اونوقت من که از پا در اومدم تازه بایداول راهو‌ شروع کنم 😑دیگه رمق اون موقع رو ندارم که ،در کل من اشتباه کردم گفتم بگم از اشتباهم شاید کسی مثل من اشتباه رو نکنه اگه همه چیش خوبه تا جوونه بیاره راحت کنه خودشو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هر لحاظی که فکر کنیبهترین رابطه با همسر . حوصله ، صبر ، حس عشق و مثبت به زندگی . رشد اجتماعی و تح ...

خوب اگر بچه دار نشی همه اموال تون میرسه به خواهر برادرای تو و شوهرت و بچه های اونا،

چون بعد از شما احتمال زیاد پدر و مادراتون هم فوت کردن و اموال تون همش به فامیل ها میرسه ،

من خودم میگم اینهمه من و همسرم زحمت کشیدیم تونستیم خونه ماشین بخریم برسه به بچه ها و نوه های خودم نه اینکه بشه برای بقیه‌.

غیر از اون اگر آدم بچه داشته باشه بعد از مرگش ژن اش تو دنیا باقی میمونه و همینطور کسی هست که به یادت باشه ولی اگر بچه نداشته باشی خیلی کم پیش میاد اثری از آدم تو دنیا باقی بمونه.

من خودم سه تا بچه دارم با حدود ۳۰ سال سن و کاملا راضیم

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
2805
شک ندارم پشیمون نمی‌شدم الان اطرافیانمو دارم میبینم اونایی که با من ازدواج کردن بچه هاشون دارن میرن ...

منم اطرافیانم همینو میگن بهم میگن زود بچه بیار تا سنت کمه چون هرچی سن بره بالا حوصلت کمتر میشه نمیدونم والا

شک ندارم پشیمون نمی‌شدم الان اطرافیانمو دارم میبینم اونایی که با من ازدواج کردن بچه هاشون دارن میرن ...

ممنون تجربتونو گفتین درسته منم شاید طرز فکرم خیلی درست نباشه

نمیدونم حس میکنم توان زایمان و این چیزارو ندارم یا میترسم کمک نداشته باشم برای نگهداریش به این چیزا ...

نگهداری بچه کمک نمی‌خواد‌.

این دوره زمونه پوشک کامل هست و ماشین لباسشویی دیگه آدم لازم نیست وقت بذاره برای کهنه و لباس بچه شستن ، به راحتی وقتت رو میذاری برای بچه ات.

با وجود دیج ی کالا و اسنپ و کانال های بله و ایتا و سروش و روبیکا و ... هم به راحتی میشه همه خرید ها رو اینترنتی انجام داد و پیک تا دم خونه میاره‌‌.

نسبت به گذشته خیلی بچه داری راحت تر شده.

من خودم سه تا بچه دارم وقتی مادر و خاله و عمه و مادربزرگ برام تعریف میکردن که چه سختی هایی برای کارهای خونه و بچه داری کشیدن کلی خداروشکر میکردم که تو این دوره زمونه دنیا اومدم که امکانات و پیشرفت تکنولوژی هست 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
منم اطرافیانم همینو میگن بهم میگن زود بچه بیار تا سنت کمه چون هرچی سن بره بالا حوصلت کمتر میشه نمیدو ...

راست میگن کسی نبود نصیحت درست درمون کنه منو فقط رفتار فضولانه دیدم که ببینن نازا هستم که بچه نمیارم براشون همین مهم بود ،همین الآنم اوایل بارداریمه انگار صد سال گذشته انقد کم حوصله بی رمقم

2810