2777
2789
عنوان

قطره زدن عمو به باسن پسربچه پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست
شاید عموهه دعواش کرده گفته اذیت کنی جیزت میزنم بعد اینم رفته تو تخیلات گفت عموم قطره زده 😕

شایدم .ایشالا که اینطور بوره

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
واقعا !!!چه اعجوبه هایی آن خدایی

خدا شاهده

میگم خدایا من حداقل با خاهر برادرِ خودمم یواشکی حرف نزرم که بگم ازون لحاظ شک‌کرده اینجوری گفته،همینجوری الکی برداشت این حرفو به باباش زد غوغا بپا کرد.بعدش گریه میکرد میگفت شوخی کردم ولی دیگه شَر درست شده بود

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
خدا شاهدهمیگم خدایا من حداقل با خاهر برادرِ خودمم یواشکی حرف نزرم که بگم ازون لحاظ شک‌کرده اینجوری گ ...

عجب .... حالا بیا و ثابت کن 

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 
اون تاپیکت من خوندم اخر شوهرت پرینت گرفت چیشد؟

نه دیگه اعتماد کرد.گفتم بریم پرینت بگیریم باکی نداشتم فقط اگر میگرفت ناراحت میشدم که چرا بهم بی اعتماده

الان از قبلِ این ماجرا بیشتر بهم اعتماد پیدا کرده چون انقد مطمئنش کردم که برو پرینت بگیر بروفلان کن شَک هم توی دلش بوده کلا از بین رفته😂

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.